Robert F. Kennedy: Cjepivo za Covid-19 izbjegavajte pod svaku cijenu

Robert F. Kennedy: Cjepivo za Covid-19 izbjegavajte pod svaku cijenu

20. studenog 2020

Cjepiva protiv COVID-19 "zločin su protiv čovječnosti. Za razliku od starijih cjepiva, od kojih se mnoga može „detoksificirati“ nakon injekcije, cjepiva protiv mRNA COVID-19 žive vječno u tijelu. Drugim riječima, šteta koju oni nanose trajna je.

Nećak bivšeg predsjednika Johna F. Kennedyja nedavno je objavio javno priopćenje u kojem poziva sve ljude na svijetu da izbjegavaju cjepivo za COVID-19 pod svaku cijenu jer sadrži novu neprovjerenu tehnologiju poznatu kao mRNA, čije su dugotrajne nuspojave potpuno nepoznate. mRNA izravno mijenja genetski materijal onih koji ga prime, slično kao što se događa kada "znanstvenici" genetski inženjeri (GMO) prehrambene usjeve poput soje ili kukuruza učine otpornima na bube ili sušu.

"Ova se intervencija može usporediti s genetski modificiranom hranom. Za razliku od svih ostalih cjepiva, čija genetska oštećenja nisu nužno trajna, genetska oštećenja mRNA su nepovratna i nepopravljiva. Iako mediji i političari trenutno banaliziraju problem i čak glupo traže da se nova vrsta cjepiva vrati u normalu, ovo je cijepljenje problematično u pogledu zdravlja, morala i etike, ali i u smislu genetske štete", kaže Kennedy.

Kennedy: Cjepiva protiv COVID-19 "zločin su protiv čovječnosti"

Za razliku od starijih cjepiva, od kojih se mnoga može „detoksificirati“ nakon injekcije, cjepiva protiv mRNA COVID-19 žive vječno u tijelu. Drugim riječima, šteta koju oni nanose trajna je.

 

"Morat ćete živjeti s posljedicama jer više nećete moći biti izliječeni jednostavnim uklanjanjem toksina iz ljudskog tijela", objašnjava Kennedy, uspoređujući genetsku štetu s onom koja uzrokuje Downov sindrom ili cističnu fibrozu. mRNA je gotovo poput kontinuiranog "motora" cjepiva koji neprestano cijepi osobu do kraja svog života. Zbog toga ne postoji način da se "poprave" ili "izliječe" bilo koji problemi koji se pojave.

Ništa od holokausta nije u svijetu bilo podmetnuto nešto tako zlo u ime "javnog zdravlja"

Cjepiva protiv COVID-19 nisu samo nesigurna, tvrdi Kennedy, već predstavljaju "zločin protiv čovječnosti koji nikada u povijesti nije počinjen na tako značajan način".

 

"Kao što je rekao iskusni liječnik dr. Wolfgang Wodarg: zapravo bi ovo 'perspektivno cjepivo' za veliku većinu ljudi trebalo zabraniti jer je to genetski inženjering.

"Drugim riječima, cijepljenje protiv COVID-19 znači da će osoba postati vrsta GMO zombija, bez mogućnosti da se vrati u normalu. Zvuči poput znaka zvijeri iz knjige Otkrivenja? 

U prošlosti je Kennedy, kojeg mnogi smatraju najboljim Kennedyjem, upozoravao da su tradicionalna cjepiva već dovoljno loša i da uzrokuju ozbiljna oštećenja mozga koja su za mnoge nepovratna. A cjepiva protiv Wuhan koronavirusa (COVID-19) daleko su gora od toga, kaže, zbog čega ih nitko ni pod kojim okolnostima ne smije primiti.

"Proučite povijest cijepljenja, od Jennera preko Pasteura do Polka. Nema dokaza da čine išta osim da vam ubrizgaju (u najboljem slučaju) dio virusa. Virus je jednostavno dio DNA ili RNA i zato što NIJE stanični oblik života, nije deaktiviran ili mrtav.

Teorija je da trebate educirati ili vježbati svoj imunološki sustav. Pogrešno. Modernu medicinu jednostavno može opisati film Frankenstein," komentator je čitatelja Strange Sounds org. 

 

Izvor: Prirodne vijesti

PREPORUKA: Čistite svoje tijelo od toksina i otrova na vrijeme dok nije prekasno, napravite DETOKSIKACIJU TIJELA biljnim pripravcima iz našeg područja i dižite svoj IMUNITET prirodnim putem.   

Sve informacije oko biljnih kapi možete dobiti na moj broj 00385 91 565 4848 ili na info@nevencarin.com

Neven Carin

 

biljne kapi imunitet, imunitet, liječenje corone, korona

čišćenje tijela, detox, korona, corona

© 2016 nevencarin.com Sva prava pridržana. Izrada web stranica: lupusart.net

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Na vrh