Da li CJEPIVO protiv GRIPE štiti i što radi u tijelu ???

Da li CJEPIVO protiv GRIPE štiti i što radi u tijelu ???

06. prosinca 2021

 "Sada je sve jasno! Najnovije istraživanje objavljeno u Science gdje su kod umrlih od korona prehlade otkrili protutijela na interferon (to je nova autoimuna bolest, nazovimo je autoimuna bolest interferonske signalizacije, ABIS!), zatvara priču - o cjepivima!

Poznato je da su umrli od Kovid-19 večinom bili stariji ljudi s kroničnim bolestima koji su se vrlo vjerojatno godinama odazivali pozivima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo da se cijepe protiv sezonske gripe! I oni su to i činili!

Kod svakog infekta, a posebno LAŽNOG i DUGOTRAJNOG koji se inducira cjepivom, organizam pokušava locirati infekt složenim mehanizmima IMUNOLOŠKOG NADZORA kojim se pojačano fragmentiraju i analiziraju BAŠ SVI proteini koje proizvode BAŠ SVE stanice (ne zaboravimo da inficirane stanice proizvode i virusne proteine).

Ovo je JEDINI NAČIN kojim adaptivni imunološki sustav može SPECIFIČNO prepoznati nepoznato, a nepoznato može biti i izmijenjeno vlastito (kao kod tumora), pa čak i detalj vlastitog kojeg je imunološki sustav tijekom fetalnog razvoja propustio vidjeti i tako ga naučio tolerirati! U opisanoj situaciji imunološkog nadzora, imunološki sustav provjerava SVE, naravno i strukturnu ispravnost vlastitih signalnih molekula, dakle i interferona! A upravo interferonima BAŠ SVE STANICE (osim eritrocita) pojačano međusobno komuniciraju tražeći infekt aktivacijom stotina gena radi obrane od njega. Imunolozi dobro znaju što je procesiranje i prezentacija antigena! Bez toga nema imunološkog nadzora, nema ni specifične obrane. Pa sve to je pod kontrolom interferona!

I na kraju, kod nekih ljudi, imunološki nadzor u mobingu zbog cjepiva, očito "pronalazi" grešku - u interferonu! I onda se dešava to da umjesto da ih cjepivo protiv gripe štiti od gripe, zbog cjepiva oni ostaju "bez" interferona,

BEZ OBRANE OD SVIH VIRUSA.

Sada nisam u mogućnosti, ali prvo što ću napraviti kada se vratim u Zagreb, biti će dopis Vladi, oporbi, zastupnicima, ministru zdravstva, Hrvatskoj liječničkoj komori itd. da stariju populaciju, posebno one u domovima za starije i nemoćne, epidemiološki "snime" obzirom na ABIS, točno kako je opisano u Science.

Ukoliko testovi još nisu komercijalno dostupni, sam ću ih napraviti kao mnogo puta do sada. Također treba odmah provjeriti i zdravstvene kartone umrlih od korona prehlade, da li su i u kojoj mjeri bili cijepljeni sezonskim cjepivima protiv gripe!

A onda zbrojite 1 + 1. Umjesto stotina milijuna kuna koje doslovno bacamo na RT-PCR radi utvrđivanje kovida kod zdravih, za utvrđivanje ABISa, za utvrđivanje SMRTNO UGROŽENIH, trebati će jedva koja stotina tisuća!

 

U potpisu dr Srećko Sladoljev, ranije voditelj Laboratorija za molekulsku biofiziku, voditelj Laboratorija za hibridomsku tehnologiju, voditelj Odjela za imunodijagnostike, voditelj Odjela za prirodni interferon, Savjetnik uprave te voditelj u Službi razvoja i istraživanja na Imunološkom zavodu u Zagrebu."

https://science.sciencemag.org/content/early/2020/09/23/science.abd4585?fbclid=IwAR0h9me5MJrMw2Sg7d7G7hJSMiRqqYOgAe2P-lEuq2sNowDA4nfG4LuSn5o

 

 

SARS COV 2 Sladoljev Biljne kapi IMUNITET

Detoksikacija tijela, čišćenje tijela, detox set, jetra, krv, bubreg

PREPORUKA: Čistite svoje tijelo od toksina i otrova na vrijeme dok nije prekasno, napravite DETOKSIKACIJU TIJELA biljnim pripravcima iz našeg područja i dižite svoj IMUNITET prirodnim putem.   

 

Neven Carin ,

intuitivno energetski iscjelitelj, fitoterapeut , ljubitelj prirode i prirodnih metoda liječenja

e-mail: info@nevencarin.com   -  MOB: 091 565 4848

© 2016 nevencarin.com Sva prava pridržana. Izrada web stranica: lupusart.net

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Na vrh