SIMPTOMI BUĐENJA SVIJESTI

SIMPTOMI BUĐENJA SVIJESTI

06. lipnja 2019

Lijep i koristan članak...

1. Bolovi i "trnci" u tijelu, posebno u vratu, ramenima i leđima. Ovo je rezultat intenzivnih promjena na nivou vaše DNA (DNK) kako se "kristovo sjeme" budi unutar vas. Ovi bolovi će proći.

2. Osećaj duboke unutarnje tuge bez ikakvog vidljivog razloga. Uzrok ovome je to što sada otpuštate svoju celokupnu prošlost (ova i sve prethodne živote) i to uzrokuje osećaj tuge, potištenosti. To je slično osećaju kad se selite iz kuće u kojoj ste živeli mnogo, mnogo godina u novu kuću. I koliko god željeli da se preselite u novu kuću, tu je ta tuga što ostavljate iza sebe sva sjećanja, energiju i događaje koje ste imali u staroj kući. Ovo će takođe proći.

3. Plačete bez razloga. Uzroci su slični gore opisanima. Dobro je i zdravo pustiti suze da teku. To pomaže da se oslobodite stare energije koja se nakupila u vama, unutra. I to će takođe proći.

4. Iznenadna promjena posla i karijere. Veoma čest simptom. Kako se mjenjate vi, tako se mjenjaju i sve stvari oko vas. Nemojte brinuti o pronalaženju "savršenog" posla ili karijere u tom trenutku. Ovo će takođe proći. Vi se nalazite u procesu tranzicije /prelaska/ i možda ćete promjeniti nekoliko poslova (radnih mjesta) dok se ne skrasite u onom koji odgovara vašim interesima.

5. Povlačenje iz obiteljskih odnosa. Vi ste povezani sa vašom biološkom porodicom putem stare karme. Kada siđete sa karmičkog točka, vezanost za stara prijateljstva i porodične odnose je otpuštena. Izgledaće kao da se opraštate od vaše porodice i prijatelja. Ovo će također proći. Nakon određenog vremenskog perioda, vi ćete razviti nove veze sa porodicom i prijateljima ako za to bude potrebe. Međutim, tada će vaši odnosi s njima biti baziranI na novoj energiji bez karmičkih vezanosti.

6. Promjene u spavanju. Moguće je da ćete se buditi mnogih noći između 2 i 4 sata ujutro. Mnogo se unutrašnjeg rada odvija sada u vama i to često uzrokuje da se probudite kako biste se "odmorili" (od tih unutrašnjih procesa, Nemojte brinuti. Ako se ne možete vratiti natrag na spavanje, ustanite i radite nešto, radije nego da legnete u krevet i brinete o onim vašim svakodnevnim problemima. I ovo će takođe proći.

7. Intenzivni snovi. Ovo može uključivati i snove o ratu i bitkama, zatim snove u kojima vas neko goni ili se susrećete sa čudovištima. Vi doslovce otpuštate iz sebe staru energiju, i te energije prošlosti su često simbolizirane ratovima, bježanjem i čudovišnim prikazama. I to će takođe proći.

8. Fizička dezorijentisanost. Povremeno osećaćete se veoma "neuzemljeni". Prostor će vas jednostavno "izazivati" jer ćete osećati kao da ne možete stopalima da dodirnete zemlju, ili ćete imati osećaj da hodate između dva sveta. Kako vaša svesnost prelazi u novu energiju, vaše tijelo ponekad zaostaje. Provodite više vremena u prirodi koja će vam pomoći da prizemite novu energiju u sebi. I ovo će takođe proći.

9. Učestalo pričanje sa samim sobom. Sve češće ćete pričati sami sa sobom, i odjednom ćete shvatati kako već pola sata mrmljate i pričate. Naime, novi nivo komunikacije se sada odvija u vašem biću i vi se nalazite na vrhu ledenog brega koji se zove pričanje sa samim sobom. Ta konverzacija će se povećavati i postajaće fluidnija, koherentnija i produbljenija. Vi niste ludi, vi ste jednostavno Biće koja se kreće u novoj energiji.

(Ovde autor pod pojmom Biće smatra svakog pojedinca koji se dovoljno probudio i svestan je svog pravog porekla).

10. Osećaj usamljenosti, čak i kad ste u nekom društvu. Osećaćete se samima i uklonjenima iz društva drugih ljudi. Imaćete želju da pobegnete iz grupa i masa ljudi. Pošto ste Biće, vi hodate svijetom, ali usamljenom stazom. Kako vam emocije usamljenosti sve više stvaraju nemir,, to će vam biti sve teže da se povežete s drugim osobama u ovim vremenima. Osećaji usamljenosti takođe su povezani sa činjenicom da su vas vaši Vodiči napustili. Oni su bili sa vama na svim vašim putovanjima i u svim vašim prethodnim životima. Za njih je došlo vreme sada da odu i vrate se Kući, kako biste vi prostor svoga bića ispunili vlastitom božanskošću. I ovo će takođe proći. Unutrašnja praznina ispuniće se ljubavlju i energijom vaše vlastite Hristovske svesnosti (Hristovska svesnost = naše Više Ja)

11. Gubitak strasti/zainteresovanosti. Osećaćete totalno odsustvo strasti, sa malo ili nimalo želje da radite bilo šta na svetu. To je u redu i predstavlja deo ovog procesa. Upotrebite ovaj period života da ne radite - ništa. Ne borite se sa sobom kad je u pitanju ovaj osjećaj, jer i taj osećaj će nakon nekog vremena - proći. To je slično restartu vašeg kompjutera. Morate ga zatvoriti na određeno vrijeme kako biste uveli sofisticirani nov softver ili u ovom slučaju novu energiju isusovog sjemena.

12. Duboka čežnja za Domom. Ovo je možda najteži i najizazovniji od svih simptoma i vaših trenutnih uslova življenja. Možete osjećati duboku i preplavljujući želju da napustite ovu planetu i vratite se Domu svome. To nije suicidalan osećaj. Nije baziran ni na bijesu ili frustraciji. Ne želite praviti veliku buku oko tog osećaja ili "dramiti" oko toga ne samo drugima, već ni sebi. Postoji u vama jedan tihi dio koji želi otići Kući. Korijen ovom osjećaju je zaista jednostavan. Vi ste završili svoj karmički ciklus. Vi ste ispunili vaš ugovor za ovaj život. Spremni ste početi novi život dok ste još u ovom istom fizičkom telu. (To znači da ste završili u cijelosti sa karmom ovog života i umjesto da umrete što bi ranije bio slučaj - u prethodnim životima, zahvaljujući specijalnoj Milosti koja dolazi od samog Boga datoj u ovim posebnim, "zadnjim" vremenima, u mogućnosti ste da započnete novi život u istom tijelu, a da ne morate prethodno umrijeti .)

Dakle, tokom ovog procesa "prelaska", imate unutrašnja sijećanja na to kako je biti na drugoj strani.

Da li ste spremni za novu turu dužnosti ovde na Zemlji?

Jeste li spremni preuzeti izazov prelaska u novu energiju?

Da, iako biste već sada, ovog momenta, mogli otići Kući. Ali ako ste došli čak dovde, i nakon mnogih, zaista mnogih života, bila bi sramota da napustite sve ovo prije kraja filma.

Uz to, Duh vas treba ovdje da pomognete drugima da i oni pređu u novu energiju. Oni će trebati ljudskog vodiča, baš kakav ste vi, koji je već poduzeo to putovanje iz stare u novu energiju.

Staza kojom sada upravo kročite obezbeđuje vam iskustva koja će vas osposobiti da postanete Učitelj Novog, Božanskog Čoveka. Koliko god vaše putovanje ponekad bilo usamljeničko i mračno, zapamtite jedno - VI NIKADA NISTE SAMI.

© 2016 nevencarin.com Sva prava pridržana. Izrada web stranica: lupusart.net

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Na vrh