Poruka indijanskog učitelja: Nije važno kojom se molitvom obraćate Bogu – svi smo braća i sestre u duhu!

Poruka indijanskog učitelja: Nije važno kojom se molitvom obraćate Bogu – svi smo braća i sestre u duhu!

17. listopada 2023

Nije važno koje molitve izgovarate iz svog srca, nije važno koje svete ceremonije i rituale izvodite da biste iskazali čast i ljubav prema Jednome, nije važno ime kojim imenom oslovljavate Jednoga. Jer postoji samo Jedan sa mnogo imena kojem svi ljudi, narodi i plemena daju veliku čast i poštovanje, postoji samo Jedan koji duboko živi u svim našim srcima i dušama, postoji samo Jedan koji je Stvoritelj svih stvari ovog fizičkog svijeta i duhovnog svijeta.

Nikada ne bismo trebali uznemiravati druge ljude zbog odavanja počasti i ljubavi Jednome na drugačiji način, ne bismo trebali uznemiravati drugu vjeru ili duhovnost zbog hvale Jednoga na drugačiji način. Jer svi smo u srodstvu, svi smo jedno u svetom krugu, svi smo braća i sestre u duhu.

Tko god govori da postoji samo jedan pravi put do Onoga kojeg nazivamo s toliko puno imena, uistinu ima ograničenu viziju. Ako netko koristi strah umjesto ljubavi da preobrati ljude, tada njihov put ima skrivenu agendu.

Nisu religija ili duhovnost same po sebi ono što će vas dovesti do Velikog Misterija, već to koliko dobro slijedite učenja i da niste pokvareni ili imate skrivene planove koji vam donose osobne koristi ovdje na Majci Zemlji.

Kada smo odabrali put kojim želimo hodati tada ga moramo poučavati s ljubavlju, a ne strahom, jer naše putovanje nije da preobraćujemo druge već da svojim postupcima budemo najbolja osoba koja možemo biti i tada pružamo veliku službu za bolju Majku Zemlju.

Svi smo stvoreni jedinstveni tako da će i naša uvjerenja i naš odnos sa Stvoriteljem biti jedinstveni.

Najbolje učenje koje vam mogu dati jest da slijedite ono što rezonira u vašem srcu i s tim rezonancijama (vjerovanjima) budite najbolja osoba koja možete biti.

Nemojte nametati svoju volju drugima ili zastrašivanjem tvrditi da je vaš put jedini i da vi idete tamo gdje drugi ne mogu stići. Ako u potpunosti iskreno i ponizno slijedimo naš vlastiti jedinstveni put, sve će nas to odvesti do istog odredišta.

Moj duh cijeni i poštuje vaš duh.

Ekosi.

Joseph White Eagle

© 2016 nevencarin.com Sva prava pridržana.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Na vrh