NAČIN LIJEČENJA OD TROVANJA BOJNIM OTROVOM I TEŠKIM METALIMA - KO_RO_NA

NAČIN LIJEČENJA OD TROVANJA BOJNIM OTROVOM I TEŠKIM METALIMA - KO_RO_NA

13. siječnja 2022

Bojni otrovi sarin i ricin djeluju na nervni sustav. Udišemo ih. Prskaju nas s njima. Kad ih udahnemo, prolaze kroz nos i usta. Receptori u nosu i ustima nastradaju jer ih bojni otrovi malo sprže. Zato gubimo osjećaj mirisa i okusa.

Zatim dolaze u krvotok kroz dišne putove. U najčešćem broju slučajeva sarin reagira na kralježnicu (jer reagira na središnji živčani sustav), a slijedeće na što se spušta jesu crijeva. Uzrokuje proljev, jer su crijeva ta koja reagiraju na nervne iritacije.

Drugi simptom, od kojih se najčešći također pripisuje coroni, je upala pluća. Što je to točno? Tanki paučinaste silikonske niti ispuštaju se iz zrakoplova. Otapaju se. Kad uđu u naše dišne putove, spuštaju se do alveola u plućima. Lijepe se poput ljepila. Na prvom snimanju pluća,dok još imamo samo kašalj, ništa se ne može zabilježiti. S druge strane, nakon možda tri dana, ti silikoni se bilježe kao bijele mrlje. Tek šestog, sedmog dana na snimkama se na tim mjestima pojavljuju crne mrlje. Zašto? Tek tada se bakterije mogu zalijepiti za silikon na alveolama ili na drugom dijelu pluća, ovisno o tome gdje su se spustile.

Zato često imamo upalu pluća od navodne ko_ro_ne, a nemamo temperaturu, sve do šestog ili sedmog dana, sve dok se bakterije ne zalijepe.

Kada se nakupe, a najčešće se nakupe utjecaji silikonskih niti i bojnih otrova, dolazi do zgrušavanja krvi.

Zašto? Budući krv ostaje bez kisika, hemoglobin se ne oksigenizira, a krv se zgušnjava i zgrušava. Zgrušava se i zbog bakterija koje se nakupljaju. Tada nastaje osjećaj nedostatka zraka i "cigle" na prsima. Ovdje pluća sama ne mogu apsorbirati kisik zbog silikonskih vlakana pa se ne opskrbljuju krvlju, a mi ostajemo bez kisika. Krvne žile ostaju bez kisika, što znači organi, uključujući pluća koja pate, kao i srce koje pati zbog zgrušane krvi.

Zato imamo slabu opskrbu ekstremiteta, osjećaj težine i umora te slabu pokretljivost.

Ako ne počnete s liječenjem, koje ću navesti, na vrijeme, završit ćete u bolnici na kisiku i s injekcijom, ubodenom u u kožu trbuha, za razrjeđivanje krvi.

Dakle, prije svega moramo shvatiti da je ovo izmišljena ko_ro_na, te da smo u biološkom, ali i psihološkom ratu.
 

Metoda liječenja je sljedeća i vrlo uspješna:

Kako biste odlijepili silikonsko ljepilo u plućima, potrebno je od prvoga dana, kada počne kašljucanje, inhalirati se toplim inhalacijama. Prokuhajte vodu u koju ćete staviti kamilicu, jer djeluje opuštajuće na alveole poput crpke, zatim bosiljak i kadulju.

Inhalirajte se minimalno ujutro i navečer po 20 minuta Pijte ujutro i tijekom dana (ne navečer) sirupe koje nađete za iskašljavanje kako biste pomogli organizmu da izbaci silikon. Dakle, samo tople inhalacije mogu odlijepiti silikon.

Drugo - obvezni aspirin Bayer od 500 mg barem navečer, ovisno o temperaturi. Sadrži acetilsalicilnu kiselinu i razgrađuje zgrušanu krv. To omogućuje krvi da veže kisik, te na taj način opskrbljuje kisikom sve vitalne organe. Dakle, ni jedan drugi antipiretik osim aspirina.

Treće - ako imate povišenu temperaturu, Hemomicin ili neki drugi antibiotik koji je za dišne puteve. Ako je od 500 mg, pijte jednu dnevno.

Prisutnost temperature u ovom slučaju posljedica je bakterija (koje će pokazati CRP). Zatim, naravno, lijek za želudac, jer je sve to jako i probiotik dva sata nakon antibiotika.

Ako se pojavi jak nadražujući kašalj, stavljajte na prsa obloge od toplog ulja gospine trave (krpicu u zagrijano ulje, pa na prsa, preko toga vrećicu, ručnik, poplun.). Najmanje pola sata.

Pijte čajeve najmanje tri puta dnevno i najmanje dvije limunade budući puno tekućine omogućuje ispiranje toksina i lakše iskašljavanje.

Ako ste u teškom stanju, da tako teško dišete i imate osjećaj težine u prsima, tada 500 mg aspirina ujutro i navečer. Dakle, ne paracetamol, Brufen i dr. Samo aspirin!

Zatim, kad aspirin počne djelovati, nakon sat vremena u krevet, dobro se prekrijte, preznojite se i presvucite. Čajevi će pomoći kod preznojavanja.

Ako ste imali proljev, možete dodati Orosal kako biste nadoknadili elektrolite i smanjili umor te ojačali rad vitalnih organa.

Dakle, ključno je: - aspirin Bayer od 500 mg, - tople inhalacije, - antibiotik ako postoji groznica, - preznojavanje. Pijte puno tekućine.

Naravno, dodatno su od pomoći vitamin C, vitamin B, cink, biljni čajevi koji jačaju imunitet, đumbir, neven, imela što god.

Dodatak i mala napomena: tko nosi masku, ima veće šanse za razvoj bakterija u plućima, jer što više izbacujemo kapljičnim putem na masku, to kasnije udišemo kad se osuši. Ove bakterije, koje su prirodni fenomen u usnoj šupljini, ulaze izravno u pluća gdje ne smiju biti.

(Akademik prof. Dr. Sc. Zoran Vojić)

 

Biljne kapi IMUNITET

 

Detox i čišćenje tijela

 

Bitno je napomenuti da terapija ljekovitim biljem djeluje polako, ali i sigurno i što je još važnije bez štetnih nuspojava i kontraindikacija. Za svakog klijenta izrađujem individualnu terapiju prema trenutnoj dijagnozi i simptomima te je potrebno savjetovanje i kratki razgovor prije početka terapije ljekovitim biljem .

Imate li zdravstvenih tegoba a želite ih riješiti na prirodan način i očuvati vlastito zdravlje, obratite mi se sa punim povjerenjem .

 

Neven Carin ,

intuitivno energetski iscjelitelj, fitoterapeut , ljubitelj prirode i prirodnih metoda liječenja

e-mail: info@nevencarin.com   -  MOB: 091 565 4848

© 2016 nevencarin.com Sva prava pridržana. Izrada web stranica: lupusart.net

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Na vrh