Molitva Predragocjenoj Krvi Kristovoj – najmoćnijoj zaštiti protiv zla i bolesti

Molitva Predragocjenoj Krvi Kristovoj – najmoćnijoj zaštiti protiv zla i bolesti

28. veljače 2023

Molitva Predragocjenoj Krvi Kristovoj

Gospodine Isuse, s vjerom u tvoje zasluge, zazivam Tvoju presvetu Krv i prelijevam je preko sebe i svoje obitelji. Prelij me od vrha glave do tabana mojih nogu. Proglašavam potpunu slobodu svoga života i svoje obitelji.

Gospodine Isuse, čuvaj me danas od zloga, grijeha, napasti, sotonskih napada i iskušenja, straha od tame, straha od ljudi, mučnina, bolesti, sumnja, srdžbe i svih nesreća i od svega što nije Tvoje Kraljevstvo.

Ispuni me, Gospodine Isuse, darom svoga Svetog Duha i daj mi dar mudrosti, znanja, vjere, razumijevanja i razlikovanja duhova, tako da danas živim u milosti tvoje prisutnosti i djelujem tako da ispunim Tvoju volju u svom životu.

Slavim Te, Isuse, zahvaljujem Ti, Isuse, volim Te, Isuse, i klanjam Ti se.

 

(Moliti polako, sabrano… promišljajući o svakoj riječi koju smo izgovorili… Sa vjerom u bezgraničnu moć Krvi kristove po kojoj smo otkupljeni). 

 

U Ime Isusovo neka me Predragocjena Krv Kristova obrati u srcu u iskrenoj , dubokoj vjeri , ljubavi i pouzdanju u tebe , Gospodine… ! Predragocjenom Krvlju svojom Gospodine Isuse Kriste molim Te, Operi me od glave do pete , iznutra i izvana ! Neka Predragocjena Tvoja Krv poteče mojim venama, mojim organima, cijelim mojim tijelom, umom, dušom, duhom…!  

(možeš ovdje , po poticaju Duha …meditativno i polako,imenovati svaki dio tijela, duše i duha …ili bolest i smetnju koju imaš ,a koji želiš da Gospodin ozdravi svojom Krvi i u duhu osjetiti kako te Krv Kristova čisti, oslobađa …i iscjeljuje ….)

 

Neka me Krv Tvoja Prečista Isuse Kriste iscijeli od svake bolesti tijela, uma, duše i duha. Odstrani iz mene i od mene svaku negativnost i sve što nije od tebe ,Isuse ! Gospodine Isuse Kriste , napravi štit oko mene, od svoje Predragocjene otkupiteljske Krvi i svih onih za koje te molim . (možeš navesti imena osoba … ako si potaknuta …).

Isuse , Krvlju svojom operi i zapečati zrak koji dišem, hranu koju jedem, vodu koju pijem, puteve koje hodim, prostore u kojima boravim, stvari koje dotičem, ljude sa kojima kontktiram…!

Zapečati u svojoj svetoj Krvi mene (ime i prezime osobe za koju molim), moj lik gdje god se nalazili i sve što je u vezi mene i onih za koje te molim …!

 

Krvi Kristova operi me ( nas )… ( više puta zazivati…);
Krvi Kristova, zaštiti me (nas) ….;

Krvi Kristova pobjednice zlih duhova spasi me ( nas );

Krvi Kristova iscijeli me (nas)…

 

U Ime Isusovo , zapovijedam neka me ovoga časa, svaka bolest tijela, uma, duše i duha napusti i iziđe iz mene van… U Ime Isusovo van!

 

www.medjugorje-news.com

© 2016 nevencarin.com Sva prava pridržana.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Na vrh