Molitva Duhu Svetom za čudotvornu Pomoć

Molitva Duhu Svetom za čudotvornu Pomoć

27. veljače 2023

Molitva Duhu Svetom jedna je od najmoćnijih i najjačih molitvi koju možete izmoliti.

Upravo zato ju trebate Vašu uvesti u dnevnu rutinu. Pružit će Vam snagu, mudrost i oslobođenje. Pomoći će Vam i donijeti promjenu u Vaš život.

Potičemo Vas da je pročitate s dubokom zahvalnošću, jer je to jedna od najvećih molitvi Božjem Duhu Svetom. Kada Duh Sveti prebiva u našim srcima, On djeluje snažno u nama. On nam daje mudrost i snagu.

 

Molitva Duhu Svetom:

Isuse dragi, izlij na mene Svoga Duha Svetog, jer ga silno trebam. Želim da mi dade hrabrost i snagu, kao što je dao i tvojim apostolima. Da mi dade snagu i razumijevanje poslanja, na koje sam u svom životu pozvan. Neka me Duh Sveti nauči što trebam znati. Molim za izljev Duha Svetoga, da me obnovi u vjeri i ljubavi.

Duše Sveti, djeluj u meni i posluži se sa mnom, neka po Tvojoj sili i ja donašam Isusa u svijet. Raspali taj žar u meni, da Isusa mogu i drugima svjedočiti. Isuse pomozi mi, da pomoću Duha Svetog doživim obnovu vjere.

Daj da budem ispunjen Tvojim Svetim Duhom, da mi dade mudrosti i dar uviđanja, da bi i druge potaknuo na molitvu. Daj, da se obnovim po Tvom Svetom Duhu i da ozdravim. Pročisti me Isuse svojim Svetim Duhom da odagna i sav strah, koji je u meni, jer je on najbolje oružje protiv straha.

Duše Sveti, pomozi mi da Isus govori u meni i po meni. Ja želim dobiti krštenje u Tebi. Ti si pokretač svega što se događa po Božanskoj sili i volji. Daj da Tvoji darovi postanu stvarnost u mom životu.

Dođi, Duše Sveti i ispuni me! Dođi Duše Sveti u moj um da Te mogu razumjeti!

Dođi Duše Sveti u moje uši, da mogu čuti što mi govoriš!

Dođi Duše Sveti na moje usne da mogu propovijedati Isusa i Njegovo Evanđelje!

Dođi Duše Sveti u moje srce kako bih mogao ljubiti, jer sam bez Tebe vrlo slab i ništa sam.

 

© 2016 nevencarin.com Sva prava pridržana.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Na vrh