MEDIJI OTKRILI INSTALIRANE HAARP SISTEME ZA KONTROLU KLIME NA PETROVOJ GORI!

MEDIJI OTKRILI INSTALIRANE HAARP SISTEME ZA KONTROLU KLIME NA PETROVOJ GORI!

01. prosinca 2020

“Svakodnevno smo svjedoci klimatskih promjena kako na lokalnoj tako i na globalnoj razini. Na primjer, suho lišće koje je je sa grana drveća trebalo da otpadne još u listopadu čvrsto se drži i na najjačoj buri krajem travnja. Cvijeće koje bi nekada procvjetalo samo tokom najžešćih ljetnih vrućina danas cvjeta i tokom zime. Nerijetko vrući proljetni dan za svega par sati postaje nesnosno hladan i beživotan, u trenutku nestaje cvrkut ptica, život zamire, biljke hiberniraju…”, piše sajt Dnevno.hr i nastavlja.

Nekontrolirane poplave na nekad pustinjski suhim predjelima odnose živote a istovremeno na drugom kraju svijeta nekadašnje žitnice ne mogu da opstanu bez forsiranog sistema navodnjavanja… Dva dana je neizdrživo vruće a onda nekoliko dana nakon tog temperature se drastično smanje, a što itekako utječe kako na čovjeka tako i na biljke i na životinje.

Sve je ovo naša stvarnost, te se više nitko zapravo i ne obazire na podivljale vremenske i klimatološke prilike. Je li tome razlog upravo ovo?

Harp na Petrovoj Gori


“Imamo dojavu o lokaciji HAARPA u Hrvatskoj ! Donedavno se mogao naći na Google map, ali su od neki dan to umjetno izbrisali u Fotošopu!

Kolega kojeg neću imenovati koji mi je prenio ovu vijest je osobno otišao autom da vidi da li je to to, i kada se približavao HAARPU na kući je bila kučica sa vojnicima koji nisu dozvolili dalje, ispitivali su ga da što tu radi, pa im je rekao da je na izletu te da se izgubio. Kaže da je bilo jako neugodno i da je mislio da će ga uhapsiti, ne sreću izvukao se!

Dolje, možete pogledati fotografije prije i poslije fotošopiranja Google maps da narod ne bi znao pravu istinu!!”, piše na novo otvorenoj Facebook stranici “ Uklonimo HAARP s hrvatske zemlje ! “

HARP LOKACIJA

HARP U Hrvatskoj Petrova Gora

Priložene su i fotografije s koordinatama mjesta na komu se navodno nalazi HAARP sistem u Hrvatskoj, a riječ je o šumi u vlasništvu Hrvatskih šuma u blizini Petrove gore i Karlovca. Kako navode autori stranice, fotografije prikazuju HAARP antene koje su do nekog vremena bile jasno vidljive na Google mapsu, dok druga fotografija prikazuje sadašnju sliku, Fotošopom uklonjen HAARP sa slike, navodi hrvatski porta l.

Za HAARP sistem većina hrvatske javnosti čula je tek prošle godine kada su Hrvatska, Srbija i BiH dramatično stradale u poplavama koje su samo odjednom poharale ovo područje.

HARP na Petrovoj Gori

Još tada mnogi svjedoci čudnovate kiše koja se u nevjerovatnim količinama slivala po poplavljenim područjima pričali su kako “nikad nisu videli ništa slično”, naglašava se u tekstu.
“Kišu kao da je neko izlio iz kotla”, “Kiša nije padala kao i uvijek nego je izlivena na jednom mjestu” najčešći su komentari ljudi koji su pokušali na svoj način da objasne kako je izgledao potop čitavih mesta. Svima je bilo čudno sve što se oko poplava dogodilo jer je otpočetka sve izgledalo kao da je neko namjerno poplavama pogodio baš ta poplavljena području i to u sve tri države.

Nakon poplava, ono što je simbolično na poplavljana područja javili su se donatori GMO semena “kako bi pomogli” ljudima u poljoprivredi, a čiji usjevi očekivano još dugo nisu mogli da rastu, a nakon GMO, donatorskog sjemena.

Bilo kako bilo tada, za vreme poplava hrvatska javnost i neki hrvatski stručnjaci upozoravali su na HAARP sistem a koji je do tada bio mnogima nepoznanica. Projekt HAARP (High-frequncy Active Auroral Research Program) službeno se predstavlja kao civilni znanstveni projekt čiji je cilj pomoću umjetnih promjena temperature u jonosferi istražiti njene karakteristike. Prema riječima Rozali Bertel, predsjednika Internacionalnog instituta za brigu o ljudskom zdravlju, HAARP je mamutski grijač sposoban da u jonosferi napravi velike promjene.

HAARP pretpostavlja uređaj snage 1.7 GW koju putem složenog antenskog sastava može emitirati u ciljano područje jonosfere. Na taj se način izaziva kuhanje jonosfere koja reagira zračenjem u području dugih talasnih dužina prema Zemlji, što može izazvati globalne posljedice po klimu, biljni i životinjski svijet te čovjeka! Ono što je najzanimljivije od svega.


Prema riječima brojnih istražitelja HAARP sistem i služi za namjerno mijenjanje klime te uređivanje vremenskih nepogoda po ljudskoj volji. HAARP sustav osmislio je sam Nikola Tesla a kao i sve što je od njega trebalo služiti na dobrobit čovječanstva, ugrabljeno je od strane moćnih korporacija koje sada kroje svijet i klimu po svojoj volji. Kemtrejls u Hrvatskoj !

“Ovih dana ako ste pogledali u nebo sa bilo kojeg kraja Hrvatske mogli ste vidjeti mnoštvo kemtrejlsa svaki dan. A zaprašivanje je išlo: petak subota nedelja kiša. Pa ponedeljak, utorak, srijeda, pa opet najavljena kiša. Isto tako na nebu je ovih dana uobičajeno HAARP nebo a koje, kažu upućeni, piše hrvatski portal. “Naime, ukoliko niste znali, otrovi i teški metali koji se kemtrejlsima raspršuju u atmosferu u službi geoinžinjeringa, uz depopulaciju i sutavno trovanje planeta služi i za lakšu provodljivost HAARP-a.

Harp na Petrovoj Gori

 

© 2016 nevencarin.com Sva prava pridržana.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Na vrh