Kako živjeti život

Kako živjeti život

14. lipnja 2019

Prijateljica moje majke hranila se zdravo cijelog svog života. Nikada nije konzumirala alkohol niti bilo kakvu "lošu" hranu, svakodnevno je vježbala, bila je jako savitljiva, vrlo aktivna, uzimala je sve dodatke prehrani koje joj je savjetovao liječnik, nikad nije izašla na sunce bez kreme za sunčanje, a i kada je izašla bilo je to na najkraće moguće vrijeme - toliko je štitila svoje zdravlje, do krajnjih mogućnosti. Ona sada ima 76 godina i ima rak kože, rak koštane srži i ekstremnu osteoporozu.

Otac mog prijatelja jede slaninu sa slaninom na vrhu, maslac s maslacem na vrhu, masnoću na vrhu masnoće, nikada - i zaista, baš nikada nije vježbao, svakog je ljeta boravio je na suncu i bio reš pečen. On je u stvari pristupio življenju života u njegovoj punini, a ne onako kako drugi sugeriraju. On sada ima 81 godinu, a liječnici kažu da je njegovo zdravlje kao kod mlade osobe.

Ljudi, ne možete se sakriti od vlastitog otrova. On je tu i naći će vas tako u riječima još uvijek žive majke moje prijateljice: "Da sam znala da će se moj život završiti na ovaj način, živjela bih ga još više, maksimalno, i uživala u svemu što mi je rečeno da ne činim!"

Nitko od nas ne odlazi odavde živ, pa vas molim da prestanete tretirati sebe kao neku pomisao. Jedite ukusnu hranu. Hodajte na suncu. Skačite u ocean. Izrecite istinu koju u svom srcu nosite poput skrivenog blaga. Budite šašavi. Budite ljubazni. Biti čudni. Nema se vremena za ništa drugo. "

Keanu Reeves

© 2016 nevencarin.com Sva prava pridržana. Izrada web stranica: lupusart.net

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Na vrh