KAKO HRANOM STVARAJU ROBOVE i ZAŠTO SMO NEPLODNI

KAKO HRANOM STVARAJU ROBOVE i ZAŠTO SMO NEPLODNI

29. lipnja 2021

Ovdje je jedna slika koji mi je poslao prijatelj iz Amerike, gdje kod njih već postaje normalno da voće i povrće nemaju sjemenke.
Ovdje nije stvar da voćka lijepo izgleda već da čovijek ne može uzeti sjeme i posaditi u svom dvorištu svoju biljku.

Cilj je da čovijek bude ovisan od korporacija koje će biti jedini izvor hrane u budućnosti. Oni koji ne budu podlegli tome, cijenit će sjeme kao zlato i sjeme će postati novac slobodnog svijeta.

Ako mislite da se GMO ne koristi na Balkanu, otidite od placa, supermarketa i probajte neku voćku, plastičan izgled i bez okus će vas možda natjerati da se sjetite djetinjstva kada su biljke imale okus i prirodne boje, pa čak i trulile. Znači GMO i njene varijacije proturene kroz zakonske regulative je ono što mi jedemo !

Ako želite saznati kako se može sačuvati sjeme preporučam da pogledate stranicu : https://www.biovrt.com/kategorija/cuvanje-sjemenja/

Ovdje dolazimo do glavnih problema sa ovom hranom. Dr. Mirjana Ocokoljić je u izbrisanom intervjuu za Nauka i Misterije rekla da pored toga sto nas truju odozgo, truju nas i hranom. Današnje voće i povrće je nutritivno prazno, bez energetske, vitaminske i mineralske komponente koju voće treba da ima. Krastavac izgeda kao krastavac ,ali u njemu više nema onih nutrijenata koji krastavac čine povrćem i tako je za svako ostalo voće i povrće. Mi nemamo potrebne vitamine i minerale stoga se i razboljevamo, bivamo iscrpljeni ,bezvoljni i slabi. A potom i poslušni !

Ovo nije sve, malo ljudi zna da je ta i sva ostala hrana puna toksina i ko zna čega što u kombinaciji sa prskanjem iz zraka dopirnosi da su naše žene i muškarci neplodni. Klinike su pune parova koji se liječe od steriliteta ! Kao mlad čovijek znam da skoro ni jedan par ne može dobiti lako dijete,već poslije dugog pokušavanja i upotrebe lijekova koji dodatno truju. Svaka druga trudinica koristi lijekove na bazi progesterona da bi održavala trudnoću. A progesteron je zenski hormon, što govori da naše žene nemaju dovoljno zenskih hormona !!!

Stvar je mnogo gora jer dijete-plod preko majke dobija te ogromne količine ženskih hormona koje potom izazivaju disbalans hormona kod djeteta koje traje cijeli život. Zamislite kako je to kada muški fetus biva izložen od začeća jakom ženskom hormonu? Pa naravno takav plod ima ogromne šanse da tokom života bude u konstantnom disbalansku testosterona i estrogena. Drugim riječima postoji velika šansa da dječaci budu isfeminizirani usljed pojačanog lučenja estrogena izazvanog jakim lekovima kojima je bio izložen u utorbi majke. Žene postaju muškarci , a muškarci zene i to ne prirodno već kao posljedica trovanja !

Kao netko tko radi sa djecom, mogu potvrditi da je broj isfeminiziranih i slabašnih dječaka ogroman. U doba kada sam ja išao u školu toga nije bilo, znači nešto se promijenilo. Ovo je ekstremno zabrinjavajuće , jer se netko igra Boga i time nanosi ogromne posljedice po fizičko i mentalno zdravlje djece, a vlast naravno to dopušta. Vlast dopušta da nam GLOBALISTI truju žene i decu, da nas truju hranom i kem** trejlsima , a mi šutimo jer smo od tolikih nagutanih hormona postali P...E !

E tako se stvara novi svjetski poredak, tako se stvara poslušna populacija, tako se vlada dovijeka!

DOKTORI NARAVNO ŠUTE, jer im je vlast omogućila uništavanjem zdravstva da cjelokupno liječenje nacije prebace u privatne klinike. I da time doktori postanu biznismeni i milioneri...

 

Autor: Nemanja Blagojević - preuzeto sa facebooka

© 2016 nevencarin.com Sva prava pridržana. Izrada web stranica: lupusart.net

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Na vrh