Egzorcist na glavu opsjednutoga stavio kamenčić sa Brda Ukazanja, evo što se dogodilo

Egzorcist na glavu opsjednutoga stavio kamenčić sa Brda Ukazanja, evo što se dogodilo

17. listopada 2023

Zanimljivo svjedočanstvo ispisano je u knjizi „Moje ime je Sotona. Zapisi o egzorcizmima – od Vatikana do Međugorja, izdavačke kuće figulus, svećenika i egzorcista don Ambrigoia Ville o kamenju s Podbrda, mjesta ukazanja Gospe u Međugorju.

„Jedan mi je biskup, koji također prakticira egzorcizme, poklonio dva kamena s Podbrda jer ja ne mogu tamo gore zbog koljena, no on se popeo i donio mi ovo kamenje. U nekim sam prigodama na glavu opsjednutih stavio vrećicu s ovim kamenjem i svaki put ta je gesta izazvala burne reakcije demona koji očajni viču:

‘Ukloni tu zemlju, makni je.’ Ponekad sam pitao: ‘Zašto je moram maknuti?’ I odgovor je bio: ‘Jer je blagoslovljena!’ Ali opsjednute osobe ne znaju što se nalazi u vrećici, ne znaju da je unutra to kamenje i odakle dolazi!“, svjedoči don Ambrogio Villa u spomenutoj knjizi.

Ovaj svećenik sa grupom svojih župljana boravio je u Međugorju. Osim lijepog iskustva hodočašća, posvjedočio je javno i još jedno iskustvo koje je imao u molitvi egzorcizma nad jednom posjednutom osobom.

U tijeku molitve, pustio je poznatu pjesmu međugorsku pjesmo: „Gospa majka moja…“

Na to je nečisti duh uzviknuo: „Tamo nema nikoga…“ Don Ambroggio je na to odgovorio: „Budući da si ti duh laži, tamo znači ima nešto!“

Na to demon potpuno mijenja ton govora i kaže: „Ona ljubi svu svoju djecu! Ona plače za svojom djecom!“ I zatim je demon nadodao jednu frazu koju nikako nisam očekivao: „Ono mjesto je naš pakao na zemlji!“

Slično iskustvo imao je i jedan od najpoznatijih vatikanskih egzorcista don Gabriele Amorth tvrdeći da mu je demon sam prisiljen na poslušnost tijekom egzorcizma rekao koliko mrzi Međugorje. Lijek protiv Sotone je u Međugorju: “Međugorje je tvrđava protiv Sotone. Sotona mrzi Međugorje jer; Crkva i danas želi da nam Marija bude znak pouzdane nade i utjehe. … Po Njoj – po Mariji – Krist će paklenoj zmiji satrti glavu’, rekao je Amorth.

© 2016 nevencarin.com Sva prava pridržana.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Na vrh