Čaj od maslačka ubija stanice raka kroz 48h

Čaj od maslačka ubija stanice raka kroz 48h

Čaj od maslačka djeluje na rakom zahvaćene stanice tako da se one raspadaju u roku od 48 sati, a za to vrijeme nijedna nova zdrava stanica u organizmu ne “obolijeva”.

Ova nepravedno zapostavljena biljka, često smatrana korovom, ima mnogo ljekovitih svojstava, a potrebno je samo ubrati na čistim obroncima, daleko od prometa. Iako su naše bake pravile sirupe od cvjetova maslačaka znajući da sadrži mnoge ljekovite supstance, ono što sigurno nisu znale jest da korijen maslačka može pomoći oboljelima od raka.

Naučnici su otkrili da korijen ove biljke djeluje “bolje” od kemoterapije, jer ona “ubija” sve stanice, a korijen maslačka samo one zahvaćene karcinomom.

Osim što ima diuretska svojstva, potiče izlučivanje žuči, čisti jetru, pomaže kod alergija i smanjuje kolesterol. Sadrži vrlo važne vitamine i minerale kao što su vitamin B6, tiamin, riboflavin, vitamin C, željezo, kalcij, kalij, folnu kiselinu i magnezij.
Sadrži i do 535% potrebnog dnevnog unosa vitamina K i oko 110% preporučenog dnevnog unosa vitamina A. To su sve činjenice o ovoj biljci koje su poznate godinama.


Čudotvorni čaj od maslačka

Na univerzitetu Windsor u Kanadi sprovedeno je inicijalno istraživanje na Odsjeku za kemiju i biokemiju, a rezultati daju novu nadu oboljelima od raka. Otkriveno je da korijen maslačka učinkovito “ubija” stanice zahvaćene karcinomom bez ikakvih štetnih djelovanja na ostale stanice u organizmu, objavljeno je na portalu Natural News.
Čaj maslačka djeluje na zahvaćene stanice tako da se one raspadaju unutar 48 sati, a za to vrijeme nijedna nova zdrava stanica u organizmu ne “obolijeva”, pokazalo je istraživanje. Zaključeno je da kontinuirani tretmani s korijenom maslačka mogu uništiti većinu rakom zahvaćenih stanica kod oboljelih, a zbog ovih neočekivanih rezultata tim istraživača dobio je dodatnu potporu da nastavi s istraživanjima ove čudotvorne biljke.

John di Carlo, 72-godišnjak koji se osobno uvjerio u ljekovitost maslačka, prošao je intenzivne i “agresivne” tretmane kemoterapije u borbi za zdravlje, a na liječenju je bio pune tri godine prije nego što su ga liječnici pustili kući da provede posljednje dane sa svojim najbližima.
S obzirom na to da su liječnici imali sve manje alternativa u pronalasku funkcionalnog rješenja u borbi protiv njegove bolesti, predloženo mu je da pije čaj od korijena maslačka kao poslednju slamku spasa.

Nakon samo četiri mjeseca, piše Natural News, ovaj čovjek doživio je remisiju bolesti (djelomično ili potpuno povlačenje bolesti).

 

NAPOMENA: Ja kao školovani fitoterapeut preporučam :

1. Čaj od korijena maslačka najbolje djeluje ako je ubran u krugu 100m od vašeg mjesta boravka ( radi iste vibracije sa vama ). Znanje iscjelitelja.

2. Ako živite u gradu , možete kupiti čaj od nekog travara sa sela ali da budete sigurni kada i gdje ga bere.

3. Korijen maslačka je ljekovit ali bran samo u zimskom periodu - korijenje se bere od 9 - 3 mjeseca. U proljeće ljekovitost i snaga života odlazi u cvijet i list. Na jesen sva snaga, potrebna za novi maslačak u proljeće odlazi u korijen.

 

 

© 2016 nevencarin.com Sva prava pridržana. Izrada web stranica: lupusart.net

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Na vrh