Buđenje svijesti i otvaranje kanala

Buđenje svijesti i otvaranje kanala

13. lipnja 2019

Najbolja novost za covjecanstvo ? Kanali su se poceli buditi masovno . Odgovori se nalaze u pitanjima. Ako nema pitanja ,nista se ne desava . Svi odgovori na vasa pitanja moraju doci iz vas samih.

Do sada smo prihvacali pogresna ucenja iz vana . Najbolji nacin prevariti narod kad se izmijesa laz i istina . Zasto su religiozni ljudi mrzili socijalizam ? Zasto smo naucili pogresnu teoriju socijalizma ? i Kome i zasto je tumacena pogresna duhovnost. ? Kako otvarati kanal za cisto videnje . Mi smo dio bozanstva ,mi nismo gresnici ,mi smo samo prevareni .

Jedino znanje u koje mozete imati povjerenja je ono iz vase duse ,i ako neznamo sto je dusa . Nije vazno znati sto je duh ,dusa ili svevisnji . Vazno je znati da smo dio tog svevisnjeg koji ceka da mu se obratimo . Vise netrebamo slijediti ni vjerovati ,jer imamo sve u sebi . Isus nam je potvrdio da mozemo sve sto i on moze ,to nam je potvrdeno u kanalima . Svi kanali iz duha su isti, jer govore jednim jezikom. Kanal je kao talent . Odkrije se da je znanje u nama . Pozitivno misljenje je put za isceljenje . Mi nismo van bozanstva ,mi smo bozanstvo .

Pozitivnost je najbolja molitva . Negativne misli nisu nase. Kanal se otvara ali treba nas prvi korak . Jedanput kad krene ,nemoze da stane . Jedino ga ego moze blokirati ako se covjek nije pripremio na takav napad. Kako se ocuvati od egoa ? Ego ne dolazi iz srca ,nego iz pameti . Zato je vaznu u kanalu da se samo srcu obracujemo. Grijeh je vjerovati u grijeh . Ljubav je nasa narav ,iz ljubavi dolazi sve sto je garantirano. Ako je bozanstvo ljubav ,onda smo i mi.

© 2016 nevencarin.com Sva prava pridržana. Izrada web stranica: lupusart.net

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Na vrh