Anđeli čuvari

Anđeli čuvari

13. srpnja 2019

Svi mi imamo svog Anđela čuvara. Oni su s nama oduvijek.

Oni su čuvari naše duše, znaju sve o nama, štite nas, vode kroz život, pomažu nam, šapću… No Anđeli nemaju slobodnu volju kao što ju imamo mi. Oni mogu biti prisutni u našim životima samo onda kada im mi to dopustimo. A to nažalost rijetko činimo. Ili ih molimo za sitne stvari poput mjesta za parking. A oni jesu moćna bića koja nam mogu pomoći u svakoj situaciji u životu. Osim u onima u kojima moramo sami. Ipak smo došli na Zemlju učiti, rasti, a to ne bi mogli kada bi netko drugi odradio važne stvari za nas. Lekcije koje trebamo naučiti, moram sami, ali to ne znači da naš Anđeo neće biti s nama. Hoće, biti će s nama i bodrit će nas, tješiti ako treba i uvijek će nam na neki način pomagati.

Komunicirati sa prijateljima svjetla je moguće na mnogo načina – kroz pisanje, crtanje, ples, zvuk, kartice, poruke… To nije privilegija, to je moguće svakome tko to poželi. Načina je mnogo, a na nama je da otkrijemo koji je način nama blizak. Možda baš onaj kojem se najmanje nadamo.

Svog Anđela možete zamoliti da vam pošalje i druge anđele u pomoć. I zahvaljujte mu, neprestano. Ne samo svom Anđeli čuvaru, već svim Anđelima, a naravno i Bogu. Jer anđeli i jesu messengeri, posrednici između nas i Boga.

© 2016 nevencarin.com Sva prava pridržana. Izrada web stranica: lupusart.net

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Na vrh