22.4. DAN PLANETA ZEMLJE

22.4. DAN PLANETA ZEMLJE

22. travnja 2019

SRETAN NAM DAN PLANETA ZEMLJE 22.4. - ZEMLJA JE ŽIVO BIĆE . ČUVAJMO I VOLIMO PLANET KOJI NAM JE DAO SVOJE TIJELO ZA NAŠ DOM .

RITUAL/MEDITACIJU/MOLITVU ISCJELJIVANJA PLANETA ZEMLJE NAPRAVILI SMO UOČI NJEZINOG DANA 20.4. I TO IZVAN HRVATSKE, U NOVOM SADU, sasvim slučajno. Ako gledamo sa stajališta da su rijeke , krvotok planeta onda je rijeka Dunav glavna žila Europe. Zanimljivo da upravo ta žila prolazi kroz Novi Sad. Poznati TV voditelj Krešo Mišak rekao bi desili su se sinkroniciteti. Sve je povezano i Dunav me pozvao . Ljudi koji rade na sebi i duhovnosti dobro znaju da na ovom svijetu ne postoje SLUČAJNOSTI. Sve se dešava u onom trenutku u kojem se i treba desiti. Sudionici tog rituala imali su zanimljive vizije o planeti Zemlji i njezinim ljepotama a neke i rasplakala od radosti.Sudionici tog rituala imali su zanimljive vizije o planeti Zemlji i njezinim ljepotama a neke i rasplakala od radosti.

Dan planeta Zemlje (eng. Earth Day) obilježava se 22. travnja u više od 150 zemalja diljem svijeta. Na konferenciji UNESCO-a 1969. godine John McConnell prvi je put predstavio ideju obilježavanja Dana Zemlje i iste je godine dizajnirana Zastava Zemlje, a sam je naziv Earth day prvi put upotrijebio 21. ožujka gradonačelnik San Francisca Joseph Alioto 1969. g., u proglasu kojim je odlučeno da se u gradu i na područja San Francisca proslavi kao Dan planeta Zemlje.

U Hrvatskoj se Dan planeta Zemlje organizirano obilježava od 1990. godine.

© 2016 nevencarin.com Sva prava pridržana. Izrada web stranica: lupusart.net

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Na vrh