Liječenje bioenergijom na daljinu

Liječenje bioenergijom na daljinu

Bioenergija na daljinu je tehnika koja se primjenjuje kod klijenta koji nisu u mogućnosti dolaziti na individualne tretmane radi bolesti ili udaljenosti, ako je osoba daleko ( npr. u Americi ).

Terapija ima isti učinak i jednako je uspješna kao da je osoba fizički prisutna na terapiji. Energija točno zna gdje treba stići i kako djelovati na bolesni organ jer energija ne poznaje vrijeme i udaljenost.

  • Prema mišljenju dr. Deana Radina američkog znanstvenika koji se bavi tom medicinom, liječenje na daljinu posve je jednakovrijedno liječenju kao kod individualne terapije .
  • Osnova Einsteinove metode relativnosti priča je o brzini prostiranja energije kroz prostor. Einstein je rekao da nema vremena ni prostora. U ovom kontekstu energija se prostire daleko brže, toliko brzo da nema vremena. Prema tome ako počnem raditi na osobi koja je udaljena, onda je tako brz kontakt između te osobe i mene da nema vremena ni prostora.

Dobar primjer bioenergije na daljinu su OI rukometaša u Pekingu kada se već u prvoj utakmici ozlijedio Ivano Balić i došlo je do rupture potkoljeničnog mišića lista.  Nakon ozljede Ivano je odmah dobio energetsku terapiju na daljinu u periodu 4 dana. Nakon terapija ponovno je napravljena snimka i začudo na snimci nije bilo nikakve ozljede, niti je osjećao ikakvu bol .Taj rad na daljinu je potpuno isti kao da je bio pored iscjelitelja.

Kod rada na daljinu bitno je da pacijent bude u svom domu u udobnom položaju, da sjedne u udobnu fotelju ili još bolje legne u krevet. Kod tretmana na daljinu treba voditi računa gdje se pacijent u tom trenutku nalazi i što radi ? Ako vozi auto, trebamo odgoditi tretman jer ako ga prejako opustimo može „sretno“ završiti u nekom stablu ili jarku.

 

ISKUSTVA PACIJENATA:

Sanja N. ( zbog udaljenosti pacijentice odradili smo samo 4 terapije na daljinu )

Dobar dan, zelim da vam se prije svega zahvalim sto ste mi svojim terapijama  omogucili da ponovo  blistam i rijesim probleme koji su  bili prisutni nekoliko mijeseci. Obratila sam vam se  zbog problema i stresnih situacija  koje sam imala svakodnevno na poslu  napetost koja se tako ocitovala da su i osobe koje  su kao klijenti dolazili ukazivali su da na nasem odjelu se osjecaju neprijatno i tesko, kao i mi sami dolaskom toga novog covjeka  i  svim zbivanjima koja su pocela i nastavila se mjesecima . A koji su nazalost poceli da utjecu na moju produktivnost na poslu,  moje zdravlje itd.. obzirom da sam ja potpuno zdrava osoba. 

Vasom  intervencijom  i  sa vasim velikim razumjevanjem  koje ste  mi ukazali , ja se osjecam poletno, veselo i  produktivno  cak i vise nego  prije nastupitih problema. 

1 Dan  -   Terapija osjecala sam se cudno dok smo ju provodili i zaspala sam prije zavrsene terapije. Obzirom da posljednjih mjeseci nisam mogla da spavam i budila sam se skoro svakih sat vremena. Tu noc probudila sam se samo 3 × . Ujutro sam bila malo raspolozenija i mirnija.  

2 Dan terapije  bila sam  mnogo vise opustenija veselija i smirena. Na poslu gdje je konstantno stres i  problem koji cini novi kolega prema svima isto kao prema meni, poslije druge terapije bjezao je doslovno od mene i gledao u pod kada prolazi.  Moje kolege su zapazile tu smirenost i pitali me kako je moguce da  sad  bjezi od mene i ne unosi se u lice,  provocira kao sto je to bio slucaj svih mjeseci od kako je dosao. 

Moje drage kolege su i dalje bili izuzetno napeti, nervozni, ne raspolozeni, bezvoljni  isto kao i ja pre pocetka terapija. 

3. Dan terapija  ja sam cijelu noc mirno spavala vise nisam imala taj osjecaj kada legnem kao da je cijela planina  na meni i pritiska. Osjecala sam lakocu, mir , zadovoljstvo i ponovo sjaj u mojim ocima  koje su sjajile i sada sjaje kao zvijezde. 

4. Dan  terapije ujutro malo teze mi je bilo disati duboko a onda najednom  izuzetno lako i nastavak  tretmana bioenergije.  Moja obitelj i moji prijatelji tu subotu vecer  prosto su bili odusevljeni mojom opustenoscu i  mojim optomizmom koji ne samo da je se vratio nego je cak i veci nego sto je bio.  

Evo nekoliko dana poslije terapije pisem vam,   htjela  sam da vidim kako ce to da bude i poslije vasih terapija. 

Zakljucak da se ja i dalje osjecam  mirno, opusteno, zadovoljno  i  produktivno. Sada ponovo idem sa  voljom na posao.  Zahvalna sam vam  od srca, bila sam vrlo skepticna  i nisam ocekivala rezultate pozitivne , obzirom da sam se prvi puta susrela sa bioenergijom i nisam vjerovala u  takve stvari ili sto vec  ne znam kako da to tocno imenujem.

Zahvaljujem vam  se od srca  i sto smo napravili takav uspjek i promjenu u tako kratkom vremenu. 

Zahvalit cu se i zahvalna sam  osobi  koja mi je sugerirala da se obratim vama. Koja je  shvatila sto je potrebno i na to mi ukazala iako nije morala,  niti je bila njena duznost da mi da takav savjet. To je savjet i gest covjecnosti i ljudskosti koja nam je svima potrebna svakim danom sve vise.

Hvala vam od srca  gospodine Carin.

Lp i svako dobro u  zivotu i u radu. 

© 2016 nevencarin.com Sva prava pridržana.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Na vrh