Zaštita i programiranje budućih događaja

Zaštita i programiranje budućih događaja

Energiju možemo upotrijebiti za veliki obim stvari. Kako ju možemo slati na daljinu ako je netko bolestan npr. u Americi i odmah ju osjeti, tako ju možemo poslati i u budućnost, u neki događaj.

Jedan dobar primjer je unaprijed poslati energiju u jedan od najljepših događaja u životu svakog čovjeka, na porod vlastitog djeteta i napraviti zaštitu da sve dobro prođe. Naravno energija nije čarobnjaštvo i ona će napraviti najbolje što se može u tom trenutku. Događaj se mora odraditi unaprijed da ne bi pozitivni učinci energije kod poroda umanjili djelovanje sredstava protiv bolova koja koriste trudnice da bi im se olakšao porod.

Zaštita budućih događaja je dobar primjer dalekog putovanja, da sve prođe dobro.

Jednom prilikom, čuo sam priču jedne gospođe, koja je pričala kako je napravila zaštitu od putovanja kada je išla na more ( po meni ne treba raditi zaštite za svako putovanje jer je to pretjerivanje ali ako idete u Afriku na duže putovanje gdje su česti nemiri , bilo bi poželjno) te je doživjela sudar i žalila se na rad Iscjelitelja. Kada su je pitali da li je njoj nešto bilo, odgovorila je da je auto imao totalku i da nema popravka te da je jako ljuta ali da se njoj nije ništa desilo, jer je kako kaže, auto bio dobre marke.

Zamislite prošla je bez ogrebotine a auto je uništen. Da li je to moguće ? Naravno da ne. Tek nakon mjesec dana, kada je osvijestila događaj, bila je prezahvalna osobi koja joj je spasila život.

Energetsku zaštitu možemo uraditi za:

  • porod djeteta
  • zaštitu na putovanjima
  • zaštitu profesionalnih sportaša od ozljeda
  • zaštitu osoba ...

Kao što radimo zaštitu budućih događaja tako možemo energetski očistiti neki neugodan događaj iz naše ili nečije prošlosti.

© 2016 nevencarin.com Sva prava pridržana.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Na vrh