Savjetovanja

Savjetovanja

Otkrijte put do zdravlja, sreće, ljubavi i uspjeha!

Imate u životu poteškoče, koje ne znate sami riješiti?

Sasvim je sigurno, da nema čovjeka, koji se bar povremeno nije sreo sa većim ili manjim osobnim problemima. Kad se na nas sruše problemi (kriza, bolest, poraz, malodušje, ljutnja, očaj …) potrebno je, da u toj životnoj situaciji vidimo priliku, koja nam otvara nove vidike i usmjerava nas na pravi put.

Puno se ljudi s teškoćama i krizama u životu bori jako teško i u traženju rješenja vrte se u krug dugo vremena i ne znaju, kako dalje. Možda ste i vi među njima i potrebna vam je pomoć u vidu osobnog savjetovanja kod savjetnika, koji razumije ljude i njihove načine razmišljanja i ponašanja.

Koliko puta nam je potrebno da samo porazgovaramo sa nekim tko je potpuno nepristran?

Tko nas neće osuditi i tko će nas razumijeti, a istodobno nam može dati i savjet koji će nam pomoći i promijeniti život na bolje.

U razgovoru sa gosp.Carinom možete dobiti upravo to, razgovore i pomoć pri rješavanju raznih životnih situacija.

Možete doći sa partnerom, djetetom i prijateljem.

Neven Carin će vas stručno savjetovati u rješavanju vaših problema na sljedećim područjima:

 • Odnosi u obitelji / Kako je određeno rođenjem ?
 • Strahovi, problemi, konflikti / Osvještavanje
 • Partnerski odnosi
 • Trudnoća / Metode začeća
 • Samopouzdanje i samopoštovanje
 • Zdravlje i načini liječenja / Poboljšanje zdravlja prirodnim metodama
 • Posao / Traženje pravog zaposlenja / Promjena posla
 • Karijera / Kada je trenutak ?
 • Financije / Ulaganja / Vrijeme
 • Ciljevi / Postavljanje ciljeva i ostvarivanje
 • Osobni razvoj

 

Sa gosp.Nevenom Carinom možete na OSOBNOM SAVJETOVANJU u živo, u četiri oka, razgovarati u vezi s vama i vašim osobnim i poslovnim životom. Osobno savjetovanje će vam sigurno pomoći, da ćete cijelu situaciju, koja vas možda već godinama mući, vidjeti iz potpuno novog kuta.

Neven u svom savjetovanju koristi različite tehnike i pristupe (intuitivno savjetovanje izvančulnim osjetom, energetska terapija, prema datumu i godini rođenja ili tradicijonalnoj kineskoj medicini i poznatoj „ Zvijezdi života“ .), pomoću kojih lakše i brže otkrijete suštinu vaših problema i prepoznate moguća rješenja.

Svim tim, što ćete saznati na savjetovanju, vaš će se život promijeniti na bolje i konačno ćete vi postati ona osoba, koja će usmjeravati vlastiti život. Bolje ćete znati osluškivati vlastito srce, intuiciju i unutarnje promjene, uz to ćete postati više samopouzdani, puni ljubavi  i vaša slika o samome sebi će se poboljšati.

U tijeku savjetovanja upoznat ćete sami sebe, odkriti svoje istinske želje, postat ćete samopouzdaniji i počet ćete živjeti bez strahova i ostalih ograničavajućih uvjerenja.

Želite živjeti puniji, oduševljavajući i sretan život? Ako ste odgovorili DA, onda još danas dogovorite termin OSOBNOG SAVJETOVANJA, jer time ćete napraviti prvi korak na putu do sreće. 

© 2016 nevencarin.com Sva prava pridržana.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Na vrh