Energetsko odstranjivanje negativnih entiteta

Energetsko odstranjivanje negativnih entiteta

ENERGETSKO ODSTRANJIVANJE NEGATIVNIH ENTITETA ( EGZORCIZAM )

Negativni entiteti se mogu useliti u sva živa i neživa bića, te suptilno utjecati na misli i postupke u tijelu u kojem egzistiraju ( čovjeka, životinje, zemlje).

Senzibilne, plašljive, tužne ili depresivne osobe su primamljiv plijen za entitete.

Demon osjeća pad energije, ulazi u osobu i nalazi pogodnu klimu, no može ga se prepoznati kao stranca u tijelu što rezultira gubitkom kontrole nad svojom voljom, odlukama i djelima. Tada kontrolira osobu preko određene ideje, prislinih radnji ili nekom ovisnošću, udaljava osobu od društva, ljudi, posla i često je totalno uništava.

Do ulaska entiteta može doći najčešće zbog doživljenih trauma ( emocionalne, fizičke i psihičke) u ovom ili prošlim životima ili pod utjecajem magije. Tada je energija i duh osobe slaba i otvara se prostor u tijelu za ulazak entiteta.

Jedna od čestih vrsta entiteta su i nepokretni entiteti tipa negativne energetske kuke, blokovi, kamenje, mreže, noževi, vile, kose, ( često ljudi kažu kako imaju osjećaj da je nešto zabodeno u njihovu kičmu ili da imaju veliki i teški kamen u grudima).

Psovanje i proklinjanje isto mogu uzrokovati pojavu demona u osobi jer je to svjesno i namjerno činjenje agresije na drugu osobu. Demon tada osjeća pad energije i onog tko proklinje ili psuje drugu osobu. Ulazi u njega i nalazi pogodnu klimu u njegovoj mržnji ili ljubomori.

MEDICINSKA DIJAGNOSTIKA U SLUČAJU S ENTITETIMA MOŽE REĆI DA SU NALAZI UREDNI iako osoba ima stvarne poteškoće. Problem je što u slučaju traženja daljnje medicinske pomoći ne možemo očekivati terapiju koja će otkriti i počistiti entitete.

Potrebno je hitno očistiti osobu od ulaska entiteta ( napraviti egzorcizam ) jer ukoliko osoba nad kojom je izvršen napad nije očišćena od entiteta, negativna energija će se širiti sve brže i brže a posljedice će biti sve veće.

  • Čiščenje je vrlo kompliciran postupak koji zahtjeva stručnost kako bi rezultati bili trajni.

© 2016 nevencarin.com Sva prava pridržana.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Na vrh