Čišćenje negativnosti iz prostora

Čišćenje negativnosti iz prostora

ČIŠČENJE NEGATIVNOSTI IZ PROSTORA ( zemljišta, kuća, stanova, ureda, poslovnih prostora...)

Mnogo puta smo se našli u situaciji da se u nekom prostoru ne osjećamo ugodno. Javlja se nelagoda, napetost, pritisak u tijelu i jednostavno želimo što prije izaći iz njega.

Uzroci tomu mogu biti :

  • negativne energije drugih ljudi koji su se zadržavali u prostoru
  • razne nesreće u tim prostorima
  • podzemne vode
  • razna zračenja ( osim zemljinog magnetskog polja i zračenja iz svemira osjećamo utjecaj ako smo često u blizini dalekovoda, trafostanica i slično)
  • portali
  • razna energetska sjecišta imaju utjecaj na naše tijelo i psihu
  • negativni entiteti te mnogi drugi izvori negativnih vibracija

Duži boravak u takvim prostorima postepeno nas dovodi do fizičkih poteškoća: glavobolja, nepravilnog disanja, uznemirenosti u snu, boli u prsima, a mogu djelovati i na stvaranje blokada na nekim segmentima našeg života poput problema u emotivnom i seksualnom životu, financijskih poteškoća, problema u međuljudskim odnosima.

Zbog toga je iznimno važno pročistiti i stabilizirati energiju koja nas okružuje.

Vaš prostor je moguće očistiti energijom od štetnih zračenja, dok recimo trgovinama i ostalim radnim mjestima energija daje više produktivnosti, izobilja i blagostanja.

Ako se već duže vrijeme stvari ne odvijaju kako treba ili dominira osjećaj stagnacije očigledno je da je zaista došlo vrijeme da se energija u prostoru osvježi, promijeni i ispuni novim kvalitetama.

Nije na odmet prije useljenja u novi prostor, osloboditi prostornu energiju prethodnih korisnika, tako će prostor osloboditi staru energiju i zamijeniti je novom, svježom i živahnom te će novim ukućanima pružiti istinsku šansu za novi početak.

 

ČIŠČENJE NEGATIVNOSTI IZ STVARI ( nakit, auti, slike, skulpture, pokloni , stvari koje su drugi nosili...)

Osjećaje, sjećanja i razne programe nalazimo u neživoj tvari ( stari stanovi sadrže energije bivših stanara i ako su se stanari često svađali, bili ljuti, osjećali se loše i bili bolesni svu tu energiju su upili zidovi i sada je odašilju novim vlasnicima ili ako se desilo neko ubojstvo u stanu svu negativnu energiju upili su zidovi i novim stanarima mogu se dešavati čudne i nerazjašnjive pojave, od micanja predmeta do problema sa spavanjem i loših snova.

Kad kupujete kuću ili stan, raspitajte se o bivšim vlasnicima jer je njihova energija utkana u prostor i zidove.

Kada dobijete na poklon stare naušnice od bake ili prabake ili kupite nakit u antikvarijatu morate imati na umu da ih se prije stavljanja na sebe i nošenja treba obavezno energetski pročistiti jer također sadrže energije bivših vlasnika.

S obzirom na specifičnost tretmana pristup svakom klijentu je individualan a vrijeme trajanja tretmana je variabilno jer ovisi o energetskom stanju prostora ili stvari.

© 2016 nevencarin.com Sva prava pridržana.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Na vrh