Team building – povezivanje zaposlenika i uklanjanje disbalansa

Team building – povezivanje zaposlenika i uklanjanje disbalansa

Zapeli ste u poslu ?

Na zahtjev raznih tvrtki Neven Carin, mistik, vizionar, intuitivni iscjelitelj i majstor prirodnih elemenata provodi hodanje po žeravici, seminare kod podizanja motivacije zaposlenika, upravama kod uvođenja novih strategija i korporativnih ciljeva...

Svaki sudionik će dobiti neposredan spomen na taj dan o svojim jedinstvenim resursima i vještinama.

Mnoge svjetski najnaprednijie tvrtke kao što su Microsoft, AT & T, American Express i Coca Cola redovito koriste seminare hoda po žeravici kako bi motivirali i potaknuli svoje zaposlenike, kao i srednji i viši menađment, stvarajući tako produktivnije radno okruženje za sve. Mnogi vodeći svjetski izvršni direktori prihvatili su ogromnu moć hoda po žeravici i sami krenuli na žeravicu.

Svrha ovih jedinstvenih i inovativnih seminara je stvoriti okruženje koje će gurati vaš tim izvan svojih sadašnjih granica i pomoći im da razbiju mentalne barijere koje bi ih mogle vući unatrag od njihovih pravih potencijala. Program je osmišljen kako bi stvorio trajni učinak kroz povezivanje tima, međusobnu podršku i povećani fokus. Svi ti atributi pridonose boljem cilju.

Neven Carin ima veliko iskustvo obuke vodstva tvrtki te je otkrio da se hodanjem po žeravici mogu postići veliki rezultati u kratkom vremenu.

Vatra je, ne samo metafora za prepreke koje je potrebno prijeći, nego i veliki znak za uspijeh koji možete postići. Vatra će vam pomoći da živite svoj san te pojačati vašu osobnu snagu.

 

Preporučujemo hodanje po žeravici za:

Za pojedince, jer:

Hodanje po žeravici pomaže pojedincima otkriti svoje skrivene moći i snagu, podiže svijest o sebi i razvija sposobnost za donošenje pravih odluka u životu a djeluje u skladu sa našim istinskim ja. Kao takvo pomaže ljudima da napuste loše navike i samo-destruktivne obrasce ponašanja.

Za organizacije, jer je:

Hodanje po žeravici vrlo intenzivan team-building događaj, koji je najmoćniji organizacijski alat za uvođenje novih strategija, korporativnih ciljeva , odnosno osnažujući i revitalizirajući timove koje treba potaknuti na njihovu izvedbu.

Iskustva stečena u korporativnom hodanju po žeravici će imati snažan i trajan utjecaj na individualne i korporativne performanse, osobito sa organizacijama koje trebaju novi potisak da ih može voziti prema novim ambicijama.

Preporučujem korporativne seminare hodanja po žeravici timovima inžinjera i tehničkih stručnih timova s jakim znanstvenim pogledom na svijet. Pogotovo momčadi koje imaju jak skeptičan ili čak ciničan pristup svemu izvan svoje struke, koji su zapeli u znanstvenim paradigmama prirodnih zakona i objašnjenja.

Organizacije čiji zaposlenici prođu hodanje po žeravici, uvijek će biti nekoliko koraka ispred konkurencije.

Sudionici su rekli...

TEAM BUILDING Hodanje po žeravici je idealan program razvoja za:

  • nove timove
  • momčadi koje su se reorganizirale  a posebno su oduševljeni programom timovi koji su u potrazi za obnovom
  • timovi koji su primili novog vođu ili menadžera
  • timovi koji primaju teške ili izazovne zadatke koji se čine nemogućim
  • timovi koji su „izgorjeli“
  • timovi koji su u potrazi za novim ciljevima i izazovima

 

PRIJAVE I INFORMACIJE : Na broj mobitela 091 565 4848 ili na e-mail  info@nevencarin.com .

Vatreni team Building

Vatreni TEAM BUILDING

 

Zadnji blogovi

© 2016 nevencarin.com Sva prava pridržana. Izrada web stranica: lupusart.net

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Na vrh