23.09. ZAGREB - Životno pročišćavanje elementom vatre uz mogućnost hoda po žeravici

23.09. ZAGREB - Životno pročišćavanje elementom vatre uz mogućnost hoda po žeravici

Vatra je simbol Božanske ljubavi. Za razliku od zemlje, vode i zraka, ona je jedini elemenat koji ne može biti onečišćen.

Vatra simbolično sagorijeva sve što je loše u nama. Ona razara ustaljene obrasce razmišljanja i ponašanja te nas otvara novim mogućnostima.

U subotu 23.09.2023 duhovni iscjelitelj, mistik i majstor rituala prirodnih elemenata, gospodin Neven Carin, vodit će seminar cjelodnevnog životnog pročišćavanja elementom vatre. 

Drevna legenda kaže da sve želje i misli u ovom  vremenu bit će ispunjene te simbolizira početak sljedeće faze u ljudskom životu. Meditacija, samorazvoj, stjecanje duhovnog procvata i mnogi drugi postupci koji se provode u ovom danu, imaju blagotvoran učinak na ljudski život.

 
DOŽIVITE I VI SEMINAR KOJI MIJENJA ŽIVOT NA BOLJE !!!
 

Neven Carin, iscjelitelj, šaman, majstor vatre


U prirodnom okruženju na imanju nadomak Zagreba, s početkom u 12.00 sati krećemo na put novih spoznaja i učenja, kako o životu tako i o sebi samima. Drevne tehnike i metode iscjeljivanja tijela, duha i uma koje naučite u toku cjelodnevnog seminara ostaju vaše znanje za cijeli život.
 

 • Svi smo čuli za dobrobiti bosonogog hodanja, posebno u prirodnom okruženju po travi, rosi, vodi, kamenju... To se događa zbog toga jer se na stopalu nalaze točke, poznate u medicini kao akupunkturne točke, koje su povezane sa svim organima u tijelu. Hodajući po raznovrsnim podlogama, mi stimuliramo i masiramo sve organe u našem tijelu te smo svjedoci poboljšanja raspoloženja, dolaska energije te nestanka raznih tegoba i bolesti. Ali za hodanje po prirodnim elementima, potrebno je duže vrijeme dok se ne dogodi promjena u tijelu. Ako želimo trenutno pobuditi sve organe u našem tijelu, najjači je elemenat vatre.
   

Firewalking, Hod po žaru, Hodanje po žeravici, Hoja po žerjavici, Retreat, Seminar vatre, Neven Carin

Uz cjelodnevni seminar, duhovno čišćenje i pripremu, oko 21.00 sat, najhrabriji će imati prilike sami prohodati po žeravici. 

Svojim dugogodišnjim iscjeliteljskim iskustvom i radom sa elementom vatre, majstor vatre Neven Carin garantira svim sudionicima sretan i uspješan prelazak preko žeravice ali odluku moraju donesti sami. 

Poslije seminara organizirana je podjela diploma kao i tradicionalna Hrvatska večera za sve sudionike ! 

Firewalking, Hod po žaru, Hodanje po žeravici, Hoja po žerjavici, Retreat, Seminar vatre, Neven Carin


JEDINSTVENO U SVIJETU – VATRENA AMAJLIJA

Sudionici će moći ponijeti kući i VATRENE AMAJLIJE kao simbol i podsjetnik na taj dan! ( Ako sam mogao/la hodati po žeravici, mogu sve. ). Izrađuje ju majstor vatre nakon seminara  u posebnom ritualu spajanja vašeg srca sa energijom vatre . Vatrena amajlija vibrira vašom željom i privlači tu situaciju u vaš život . Vatrena amajlija je jedna od najmoćnijih amajlija u svijetu .
 

Vatrena Amajlija

 Zašto hodanje po žeravici ???

 •  Za dodatan izvor energije
 •  Za nestanak dugogodišnjih tegoba i bolesti
 •  Za sposobnost suočavanja s konfliktnim situacijama
 •  Za bolje partnerske odnose
 •  Za povećanje samosvijesti i kreativnosti
 •  Za dovođenje tijela u harmoniju
 •  Za čišćenje loše karme i raznih ovisnosti
 •  Za pomlađivanje tijela
 •  Za oslobađanje od stresa, briga, strahova
 •  Zato što je vatra jedan od četiri osnovnih prirodnih elemenata koji omogućava najbržu preobrazbu
   

Firewalking, Hod po žaru, Hodanje po žeravici, Hoja po žerjavici, Retreat, Seminar vatre, Neven Carin

Hodanjem po žeravici dešava se reset ljudskog kompjutera, „vraćanje na tvorničke postavke“ uslijed čega, čovjek dobiva više energije  koja mu je data rođenjem a koju je izgubio tijekom godina.

U susretu s vatrom čovjek se suočava s nizom obrazaca, unutarnjih strahova, neodlučnosti i slabosti. Svjesnom odlukom osobe da zakorači u vatru, ista razgrađuje svoje negativne obrasce, usmjerava se na uspjeh i slijeđenje istine.

Ritual hodanja po žeravici je jedan od najstarijih rituala pročišćenja tijela, uma i duha na planeti Zemlji.
 

Firewalking, Hod po žaru, Hodanje po žeravici, Hoja po žerjavici, Retreat, Seminar vatre, Neven Carin

Od pamtivijeka se izvodio u različitim kulturama kao način pročišćavanja, susretanja s krajnjom neizrecivom istinom. Kroz cijelu zabilježenu povijest, hodanje po žeravici prakticirali su šamani, svećenici i obični ljudi, kao dio religijskog rituala ili iscjeliteljske ceremonije.

Za sam ritual, između ostaloga, potrebna je predanost i opuštenost kako bismo elementu vatre dozvolili da nas bose prenese preko žara i tako spali inferiorne dijelove našeg bića - naše mane, probleme, bolesti pa čak i lošu karmu.

Nije neophodno da čovjek unaprijed stvori odluku da će proći kroz vatru. Dovoljno je da se odluči doći na seminar i proći pripremu. Već samo sudjelovanje na seminaru je krajnje pročišćavajuće iskustvo. Nitko nije obvezatan zakoračiti u vatru. Odluku da se preda vatri većina ljudi donosi u zadnji čas kada u sebi osjeti njezin poziv.

Hodanje po žeravici, firewalking, shaman, shamanic, šamanizam

Stoga, ako se tijekom hodanja po žeravici osoba mentalno i emotivno usmjeri na ostvarenje nekog cilja, tendencija je da se taj cilj u razdoblju nakon seminara, veoma brzo postiže.

Odabrani cilj može biti materijalne ili duhovne prirode, poboljšanje zdravlja ili emotivnih odnosa.

 

Dok prelazite preko vatre otvarate vrata u novi život.

 • Promijenite svoj život na bolje !

 

Hodaju sve dobne skupine, stari i mladi, muškarci i žene, pojedinačno ili kao obitelj, bez obzira na stupanj obrazovanja ili posao koji obavljaju pa tako hodaju i piloti, trgovci, inženjeri, direktori, frizeri, manageri...

Firewalking, Hod po žaru, Hodanje po žeravici, Hoja po žerjavici, Retreat, Seminar vatre, Neven Carin

Osnova hodanja po vatri je da se združimo s ognjem i da postanemo jedno s ognjem.

To iskustvo nam pomaže u svakodnevnom životu kada se pojavi pred nama naizgled nepremostiva prepreka, od tada, sjećajući se iskustva žeravice mi si možemo reći, čak i kad se činilo nemoguće, ja sam uspio!

 

Najveća zadaća vatre je da zapali naš unutarnji oganj koji je postao slabiji tijeko našeg života radi naših stresova i životnih okolnosti; da iscijeli Vaša loša stanja, bolesti i tegobe i otvori  Vam nove puteve u vašem životu.

 

Firewalking, hod po žeravici, hoja po žerjavici, Hodanje po žeravici, Hod po žaru, Neven Carin

 

FACEBOOK SLIKE SA PROŠLIH SEMINARA:

https://www.facebook.com/Hodanje.po.zeravici.HEALING.FIREWALKING.NevenCarin

YOUTUBE - Emisija Na rubu znanosti - kultnog voditelja Kreše Mišaka – Tema : Hod po žaru , gost Neven Carin

https://www.youtube.com/watch?v=r4NRPVJls6c

YOUTUBE EMISIJA 2 - https://www.youtube.com/watch?v=jprAPnvWqCo&t=95s

INSTAGRAM - Hodanje po zeravici ili Shamanic Healing Firewalking

 

24 SATA NOVINE, Rozeta Bogeljić, Firewalking, Hod po žaru, Hodanje po žeravici, Hoja po žerjavici, Retreat, Seminar vatre, Neven Carin

PODACI O SEMINARU:

DATUM: 23.09.2023  + POKLON HOLISTIČKI RETREAT 24.09. 2023  - RAD SA ELEMENTOM VODE

https://www.nevencarin.com/bioenergetska-radionica-detaljno/holisticki-retreat-sveti-slapovi-zumberka-i-izvori-tople-vode

NAPOMENA: Ako vam ne odgovara ovaj termin, postoji mogućnost invidualnog dogovora za novi datum održavanja seminara za Akademije, Udruge, Centre, grupe ili privatne osobe ) .

TRAJANJE OD 13 DO 23h

CIJENA: 160 EUR - Za sve RANE PRIJAVE odobravamo popust 25%. i cijena je samo 120 EUR . 
Mogućnost plaćanja na rate i kartice : DINERS, AMEX, VISA ...


POSEBAN POPUST AKO DOVEDETE PRATNJU: 
( cura, dečko, susjeda, frendica, mama..... :)
Onda je cijena simboličnih 110 EUR po osobi .

U cijenu je uključeno predavanje o duhovnom pročišćavanju elementom vatre, radionica načina/metoda za poboljšanje kvalitete života, hodanje po žeravici, diploma te večera 

MJESTO ODRŽAVANJA: U čistoj prirodi, na imanju nadomak Zagreba

SMJEŠTAJ: za sve sudionike izvan Zagreba mogućnost smještaja u sobama sa bračnim krevetom u planinskoj kući nedaleko održavanja seminara. Prema dogovoru možemo imati obilazak svetih mjesta na planini Okić, mjesta gdje su se desila čudesna iscjeljenja koja su dokumentirali svećenici.

INFORMACIJE I PRIJAVE: info@nevencarin.com; 00385 91 565 4848 ili 099 570 5713

Napomena: OGRANIČEN BROJ SUDIONIKA ! 

Prijava se vrši uplatom akontacije u iznosu 50 EUR radi organizacije troškova pripreme seminara, hrane, pića, drva, najma lokacije i dr.

CENTAR ZA PRIRODNE METODE ISCJELJIVANJA NEVEN CARIN
Samoborska Ulica 43, Klinča Sela
žiro račun: IBAN : HR6023900011101077510
svrha plaćanja: SEMINAR VATRE
poziv na broj: 00 01072023

U slučaju otkazivanja sudjelovanja na seminaru akontacija se ne vraća ali ju možete iskoristiti prilikom sljedećeg održavanja seminara. 

24 SATA NOVINE, Rozeta Bogeljić, Firewalking, Hod po žaru, Hodanje po žeravici, Hoja po žerjavici, Retreat, Seminar vatre, Neven Carin

Komentari sudionika nakon Hodanja po žeravici:

Tomislav P.,Jastrebarsko, Hrvatska

Vezano za hodanje po žeravici, sve skupa je bilo odlično, svidjela mi se priprema i sami hod. Osim hodanja mene se posebno dojmilo i za to ti svaka čast i priznanje tvoje iscjeliteljske moći koje si lijepo prezentirao na meni, tvoje kretanje rukom na mojim leđima gdje me ukočilo i osjećaj kako s spuštanjem tvoje ruke ukočenost putuje prema dolje i izlazi van, jednom riječju RESPECT.

Eto toliko od mene i želim ti puno sreće i uspjeha iako sumnjam da će ti trebati, pošto tvoja dijela pokazuju koliko si dobar.

Pozdrav

T.

Jasenka Z., Zagreb, Hrvatska

Prvo moram naglasiti da Vaš pristup, objašnjenja i vođenja su tako jednostavni i sugestivni da hodanje po žeravici je prirodan nastavak. Kada smo dolazili, nisam mislila da bih se upustila u avanturu zvanu ,,žeravica,, - a suprug je bio siguran da to nije za njega jer je jako osjetljiv na toplinu - ali bilo je tako prirodno to napraviti.

 Nismo imali nikakovih opeklina ili neugoda ni u tom trenutku niti poslije, ali osjećamo neke promjene, naravno na bolje. Tako suprug na desno oko vidi bistrije i u čitavom tijelu se osjeća laganiji, kao da ima koju godinu manje nego što ima.

 Ja, koja imam uvijek problem sa ravnotežom, kao da sam postala stabilnija i to kao da sam čvršće povezana sa zemljom, ali me noge ne bole. Spavala sam izvrsno, uključivo i da prošlu noć sam spavala skoro osam sati, što za mene, koja se budim oko 4 sata ujutro, je pravi zgoditak. i dišem dobro!

 Biti će mi drago ponoviti ovo iskustvo... J.Z.

 

Akademik, prim. dr Boro Vujasin, Novi Sad, Srbija

Bilo mi je drago da sam bio učesnik tvoga seminara i HODANJA PO ŽARU, koji je bio u okolini Novog Sada 23.11.2019.g.

Ti si jedan od onih retkih, koji jeste primer i koji ljudima dokazuje da "Nemoguće je moguće".

Veoma si prirodan, jednostavan, prihvatljiv, spontan i VERUJUĆI.

Pokazao si i dokazao prisutnima da mogu, ukoliko istinski žele da promene svoj život i svoje okruženje na bolje.

Hvala ti.

Sve  N A J B O Lj E.

Od srca,

Akademik, prim. dr Boro Vujasin

 

Rajko P.,Zaprešić, Hrvatska

Carinovi plamičci čine oganj dobra a protiv zla u nama. 
Nevenova vatra čudotvorno djeluje a čovjek joj se spontano predaje i vjeruje. Rezultat je pročišćenje tijela i duha objašnjivo samo iscjeliteljevom intuicijom i misterij vjerovanja u taj fenomen poznat već milenijuma.

OSOBNO ISKUSTVO R.P.


Z.M.,Zagreb

Neven, hvala za sve, na ugodnom i korisnom provedenom danu sa svima, hodanju na "1000 stupnjeva".
Hodanje po žeravici poseban doživljaj, preporučam svima i starim i mladim i bolesnima i zdravima.
Svako će naći oduševljenje i dodatni poticaj za sebe, nadvladati strah i uživati u tome, tako da je sigurno kasnije sve lakše, ako čovjek ima u mislima:"ako sam prošao žeravicu onda mogu sve"
Hvala 


Andrea.P. Bled , Slovenija

Pozdravljen Neven. Puno ti iz srca hvala ❤ Još sabirem sve osječaje... bilo je božanstveno. Od početka pa još traje i trajat če . 

Imaš Božju moč da pomažeš ljudima. Hvaljen si. I izabran. 
Nisam očekivala nešto tako ljepo... Puno ljubavi i dobrote i svega dobroga ❤ Bila sam več na osobnih duhovnih radionica... Bilo je dobro i promjenila se. I zahvalna sam. 
A Kod tebe stvarno dolazi od srca i Boga ❤
I sve se dogodi u pravo vrijeme i niti malo slučajno. 

Neven HVALA TI ❤❤❤
Sve dobro želim. 
HvaLa ti što si me čuvao ❤ I opogumio me.


LU KA , Šaman - Slovenija

Neven it was a great experience with FIREWALKING under your guidance on your beautiful location. And the Full Moon was there too. 
See you next time

 

Ljiljana Ilić, Beograd, Srbija

Caro Maestro,

Dragi učitelju,

hvala na predivnim rečima i podršci koju nesebično daš i tokom druženja i rada na seminaru i kao i tokom perioda posle hodanja kad nam se uvek lepo javiš.

Naravno, tokom  čitavog dana sve mi je bivalo bolje i potpuno sam se prepustila divnoj energiji.

Reći ću ti da nekoliko poslednjih godina ne vozim noću, osim po osvetljenom gradu, zbog nekog straha koji sam nabacila sebi posle jedne teške noćne vožnje, kad sam jedva dovezla kući mog sina i sebe, jer sam se taj dan žestoko preforsirala vožnjama i obavezama ali sam sada rešila da to sklonim konačno jer vozim već skoro 30 godina i potpuno je bezveze da ne vozim i noću kad treba. Te sam između ostalog taj strah i spalila i odmah to sprovela u delo i vozila noću do BG sa sve onom maglom i posle kišom na putu. Polako ali bezbedno. Ali sam eto uspela i rekla sebi kad sam stigla u Bg "Bravo Lili e sad možeš i na more da voziš!"

Tako jedna stvar je rešena. Hvala !

Moj sin koji živi sa mnom kaže da primećuje da sam mnogo smirenija i manje nervozna zbog posla i da nekako ima utisak da i dalje mnogo radim ali da to nekako drugačije nosim! Tako da su  i tu promene!

Tebi i tvojoj porodici svaku sreću i samo lepe stvari

Topli pozdrav

Ljilja Ilić

 

Marko Lamza, USA

Dobar vam dan Neven,

Prekrasno je bilo na seminaru, i stvarno bih vam htio zahvaliti za vodstvo taj dan. I mentalno, i spiritualno.  Stvarno sam vam zahvalan i to je bilo jedno od mojih najvećih i najznačajnijih pobjeda. 

Jer tko može hodati kroz vatru može sve!

 

Ana Cmiljanić, Novi Sad, Srbija

Postovanje dragi Nevene,

Zelim da vam kazem-HVALA jer ste drzali energiju na odredjenom nivou i time ostvarili siguran prelazak svakod od nas. Takodje, jer uopsteno vasim postojanjem, naravno majstorstvom, sam jos vise prosirila vidik.

Interesantno mi je bilo i to, za vreme seminara, da dok sam razmisljala da vam postavim pitanje - vi biste, zapravo u nekim od narednih trenutaka to presreli (kao signal-u nedostatku boljeg izraza.

 

Slađana Ivanišević, Novi Sad, Srbija

U životu sam zaista mnogo stvari probala, naučila, završila razne seminare i dobila nebrojeno nagrada i diploma...ali ovo iskustvo i ova diploma su definitivno nešto posebno!

Posle jednog ovakvog rituala shvatam da je zaista SVE moguće, i da sve mogu ako to želim iz srca. Prošla sam 4 puta stazom od 5 metara po žeravici od 800 stepeni koja je gorela nakon vatre koju smo zajedičkim snagama zapalili od drveta, grančica, sena i poljskog cveća koje je svako od nas 25 iz grupe pažljivo složio i ubrao.

Ako se pitate kako su mi tabani, reći ću vam bez i jedne opekotine i crvene tačkice! Jednodnevni seminar na kojem smo svi mnogo toga naučili, proveli divan dan u prirodi i shvatili da je važno u životu imati želje...i male i one velike koje nam se čine nedostižne, i da se svaka od njih može ostvariti srcem.

Hvala našem učitelju Nevenu Carin na divnom danu i iskustvu!

 

Miroslava Vukelic, Novi Sad, Srbija

Zahvaljujem na primljenoj zahvali mada sam u dilemi ko i kome treba da se zahvali za provedena dva dana subotu i nedelju i petak uvece.Toliko lepih emocija pametnih, i korisnih informacija, toliko razlicitih osoba po starosti, polu,predznanju, ocekivanjima, razlozima zbog kojih su tu gde su, a zasto ne reci i sa razlicitim strahovima sa kojima s svako borio na  svoj nacin.

Malo cu o sebi.pozvala me je snaja a nije bilo sanse da odbijem jer sam joj u svemu i u teskim trenucima podrska.Izdvojicu samo dva trenutka da ne gnjavim.Prvi je sam dolazak na salas i potpuna dilema o tome sta cu ja tu i jos gore kako cu ja to sve obaviti.Kako je dan odmicao mislim na subotu tako je sve dolazilo na svoje mesto da bih negde oko 21 i 30 bila nestrpljiva da se dogodi prelaz preko zara.Ucinila sam te korake,  bez straha shvatajuci da sam tog trenutka u pravo vreme i na pravom mestuaj.Subota je opet nesto sasvim drugo,dan pun dobrog raspolozenja,druzenja i dobrih vibracija.

Bila sam u zivotu na mnogo dogadjaja  sirom sveta i mada su sve teme i dogadjaji bili vezani za zdravlje ishranu nacin zivota i sl.ovaj seminar sa majstorom vatre u tvom liku Nevene Carin je bio i ostace nesto nezaboravno i nikada dozivljeno do sada. Imam u glavi sliku ponovnog vidjenja u aprilu i vec mu se radujem.

Puno uspeha u zivotu i radu,svu srecu porodici i srdacan pozdrav Miroslava Vukelic

 

Zdravko Bokulić , Zagreb, Hrvatska

Dragi Nevene,

Hvala ti mnogo!
Bilo je izvrsno, uspio si kreirati tako kvalitetan i snazan proces i dinamiku u grupi, te tako kvaltetnu atmosferu u ljudskom i radnom smislu da je izgledalo kao da se poznajemo puno duze i da smo se vec i ranije sretali, sto i jesmo u druzbama iz ranijih zivota...

Nastavljamo...,
Zdravko

 

Jelena Čanković, Beograd, Srbija

Zdravo Nevene,

Veliki pozdrav od mene. Želim da podelim sa tobom moje iskustvo i osećaje, sada, 4 dana nakon vatrenog hoda. 

Jutro nakon hoda, a i sad, jako sam ponosna na sebe. Mislim da takav ponos nisam osecala nikad u zivotu, cak ni kad sam fakultet zavrsila. Taj osecaj da istinski mozemo sve je neprocenljiv. I to nije onaj osecaj iz ega, hvalisavi...ne. Iz mira je, iz duse. Nazvala bih ga ponos iz samosvesti. I izvan je reci.

Te veceri sam bila u nekom drugom svetu. Imala sam osecaj da mi je ovo potrebno, da je kao hod ka nekom spasenju. Osecaj je bio izvan reci. Bozanstven. Definitivno moja glava/telo/dusa/srce/ja vise nije ista. :)

Mnogo, beskrajno mnogo ti hvala ti na ovom nezaboravnom iskustvu. Bio je to jedan od najposebnijih dana u mom zivotu. Dan za pamcenje. 

Čast je i zadovoljstvo poznavati te, Učitelju Vatre.


Vidimo se na proleće. 

Jelena Čanković

 

Melita Lepur , Zagreb, Hrvatska

Nevene,

Bilo je neopisivo. Sigurna sam da ću opet doći , kada bude pravo vrijeme. Danas sam spokojna, to je prava riječ za opisati kako se osjećam.

Melita 

 

Nataša Spevec, Zagreb

Dragi Nevene,

hvala tebi što postojiš i hvala Bogu što te je doveo u naše živote.

 

Martina Ćurić, Virje

Dragi Nevene,

Hvala Ti od srca na svemu, prekrasno novo iskustvo. Baš sam sretna, zadovoljna,ispunjena i potpuno mirna. Dobro si nas pripremio, i sa punim povjerenjem u Tebe i Više Vodstvo-Anđele, čije prisutstvo sam osjetila i tamo, sam pristupila žeravici. 

 

Svetlana Dragoljević, Sremska Mitrovica, Srbija

Zdravo Nevene,meni je bilo super,prijalo mi,prešla tri puta.Vratio mi se osmeh na lice,opet se smejem i šalim,to mi je falilo,OSMEH NA LICU.
 

Dražen Pavalić ( esox lucius ido ) , Zagreb

Dragi Neven,

Evo, nakon tri tjedna da probam sažeti utiske, dojmove i benefite mog hoda po žeravici. Cjelodnevne pripreme i naravno sam hod po žeravici je bilo jedno, blago rečeno, vandimenzionalno iskustvo. Posebno me se dojmila jednostavnost Majstora Vatre u pripremama nas kao grupe i ponaosob, za upustiti se i uspješno ostvariti nešto što kolektivna svijest ne prihvaća mogućim, kao i da takva jednostavnost može skup toliko različitih osoba preobraziti u skladnu cjelinu koja potom i djeluje kao takva.

 Želja je bilo puno i teško je bilo usredotočiti se samo na neke. No, nekako sam ipak uspio odabrati neke od njih i sada nakon tri tjedna znam da je vatra uvelike zaslužna što sam sretniji „Sada“ i što sam u boljem skladu sam sa sobom i okolinom. Lakše razlučujem bitno od nebitnog, lakše otpuštam nevažne stvari, što pridonosi harmoniji u osjećajima, komunikaciji i odnosima što mi puno znači  s obzirom na dijagnostičko zapažanje poznate nam specijalistice „ …specifičan umjetnički izričaj nerazumljiv socijalnom okruženju“. I konkretniji sam u svojim završnicama.

Skupljene pozitivne energije prepoznaju se i otvaraju nova vrata i nove mogućnosti za djelovanja u poslovnim, egzistencijalnim i umjetničkim dimenzijama (kako za mene samog, tako i za Megi i mene, nas dvoje zajedno).  Kao konkretne primjere mogu navesti; šetnje su bezbrižne, a kuhanje veselo. Otvoren mi je IMBD (sa 2 filma, a u postupku su još 4), dobio sam nove uloge u filmovima, spremam jedan performans. Kao umjetnički dvojac, Megi i ja, angažirani smo u dva nova projekta.

Zajedno s Tinom, rado se prisjećamo i prepričavamo događaje s rituala hodanja po žeravici.

Hvala Vatri i Hvala Majstoru Vatre.

 

Jelena Tatalović, Novi Sad, Srbija

Pozdrav Neven! 

Dao mi je Aca tvoj mail, da ti posaljem moje impresije sa hodanja po zeravici, koje se odrzalo 13.06.2020. godine u Novom Sadu. 

Tog 13.juna, dosla sam sa Acom i drugaricama, i verovatno kao i svi koji dolaze prvi put na zar, nisam imala predstavu sta me tamo ocekuje...Slusala sam utiske ljudi koji su dolazili i ranije, i prosto nisam mogla da verujem sta su postigli...iskreno, bila sam i sama po malo nepoverljiva.

Medjutim, kako je vreme odmicalo, osecala sam se sve opustenije, i uzivala sam u svakoj sekundi radionice...doslo je vreme kad smo trebali da napisemo nase srcane zelje...moja prva i najvece zelja je bila da se resim bola u donjem delu ledja. Sa mojih 16 godina dijagnostifikovana mi je diskus hernija, koja mi je sve vreme pravila velike poteskoce. Jednostavno, za sve te godine, naucila sam da zivim sa tim bolom. Ti si mi pomogao prilikom formulosanja te zelje, i rekao si mi da napisem da zelim da se resim bola u ledjima, kao i UZROKA tog bola. Hvala ti zbog toga do neba!

Prilikom prelaska preko zara, rekla sam jasno i glasno, Ja sam Jelena, i imam zdravu kicmu.

Jutro nakon hoda po zeravici probudila sam se bez bola. Moje prvo jutro bez bola! Bilo je neverovatno...nisam mogla da verujem sta se desilo...naravno, odmah sam javila i Aci. Neverovatno! 

I eto, 10 meseci kasnije, ja zivim potpuno normalno, i nemam vise bolove u ledjima.

I dalje sam pod velikim utiskom svega sto se desilo...nestvarno!

Hvala puno za sve, i vidimo se uskoro!

Veliki pozdrav, 

Jelena
 

Maja Blokar, Kostrena

Hvala vam Nevene na vodstvu kroz hod po žeravici i blagoslovima vode u parku prirode Žumberak.

Sve pohvale vama koji ste 32 odraslih i jedno dijete uspijeli uklopiti u jedan veliki tim podrške i radosti koju smo dijelili. Došla sam potpuno sama da ispunim dio puta ka mom cilju pročišćenja, da ne postoje ožiljci na mojoj duši nebi ni stala na ovaj put.

Pretpostavljam da i ne postoji život bez ožiljaka, a ožiljci  nas tjeraju na borbu da bolje njegujemo sebe, bolje razumijemo emocije i hrabrije otvorimo dušu prema životu. Iako sama,  vrlo brzo sam bila okružena predivnim ljudima otvorena srca, toliko da ostaju slike u očima i na duši.. Predivne slike i vibracije.

Hvala i veliko Bravo na vašem Majstorstvu da nas vodite, razveselite i promjenite. 

Maja 

 

Marica Ugrinoska, Skoplje, MAkedonija

Hvala ti Nevene za ovo predivno iskustvo, hodanja po zeravici. Kad pricam o tome ne mogu da opisem kako sam se divno osecala bez imalo straha ,a sa puno radosti i ushicenja. NIMALO NISAM OSETILA JACINU VATRE, prosto kao da sam hodala po pesku.
I jos uvek sam pod utiskom svega toga.

A moje telo i dusa? Osecam da sam prepuna necega, kao sud koji je prepun do vrha i netreba mu ni kap vise. Cak ne mogu ni da citam sa zadovoljstvom jer imam sve dovoljno u sebi.
A dok sam citala ovo sto si ti napisao sva sam se najezila
Puno pozdrava do tebe i sve ostale ucesnike koje su mi bile tako blizu srca.

Ps. Ja sam od onih koji nerado zagrle ali tamo sam osetila toplinu svih zagrljaja. I kad smo se na kraju pozdravljali ja sam osetila zelju da se rasplacem zbog rastanka


I opet grlim i ljubim sve vas , Marica
 

Loreta Tomšić, Matulji

Dragi Nevene,dojmovi sa radionice se polako smiruju,i izlazi neopisiva radost, osjećaj slobode i ljubavi prema životu, ljudima, životinjama, ,biljkama, osjećala sam ih i prije ali sada nekako dublje, a.bome i lažne ljude i manipulatore.
Jako mi je drago da sam upoznala tebe i sve te drage i hrabre ljude,i osjetila taj entuzijazam, volju i želju da sebe i svoj život mijenjamo na bolje,za dobrobit svih..
Nadam se još kojem susretu, ugodnom druženju i radu,a tebi najljepše želje i uspjeh u daljnjem radu.

 

Nataša B., Zagreb

Dragi Nevene,

velika hvala na predivnom vikendu!

Krešo i ja još uvijek upijamo dojmove od hoda po žeravici, cijeli dan je bio fantastičan :-)) 

Meni osobno ritual oko vatre je bio jedan od prelijepih iskustava u životu, svaka stanica mi je vibrirala srećom, moj duh je plesao, koji predivan osjećaj, hvala Vam na tome :-)) Nikad nisam prisustvovala vatrenom ritualu, kako dobar osjećaj, bila sam u transu, prelijepo, hvala, hvala, hvala !
 

Ivana Sirovica, Zagreb

Pozdrav Nevene!

Prije svega, veliko Hvala na jednom prekrasnom i jedinstvenom životnom iskustvu.

Seminar je jako lijepo oblikovan, a svaka faza i detalj smisleno su smješteni u svoje vrijeme i adekvatan prostor.

Osjećam se sretno. Puno sam toga naučila o samoj sebi, a prijateljske savjete i nova znanja zasigurno ću pamtiti te koristiti za vlastitu dobrobit i dobrobit svoje okoline.

Promjenu koju već primjećujem jesu pomaci u vlastitom pristupu raznim situacijama koje uključuju međuljudske odnose.

Nekako se mirnije i "bez knedle u grlu" upuštam u razgovor s kolegama s posla, ljudima u trgovini, na ulici i slično, no pravi izazovi tek slijede jer mi se bliže javni nastupi, predavanja te brojni poslovni sastanci. 

Veselim se vidjeti kako će se sve to dalje razvijati.

Sve u svemu, seminar bih preporučila svakome tko želi raditi na sebi i pomicati vlastite granice.

 

Marija Ščekić , Crna Gora

Dragi Nevene,

iskustvo koje sam doživljela prelaskom preko vatre učinilo je da osjetim hrabrost koju do tada nisam imala. Dolaskom na dogovoreno mjesto bila sam sva pozitivna u dobrom osjećaju, ali očigledno sa jako potisnutim strahom koji je kroz vježbu disanja izasao na površinu, obuzeo moj um i tijelo i od tog trenutka sve sto smo radili nije mi prijalo. Radila sam na sebi tehnike da umanjim strah ali nije pomoglo. Sve što mi je prijalo je da se udaljim i da ćutim, što meni strah u životu i radi. Sve je to trajalo dok nismo odradili ritual paljenja onog što ne želimo i tada je krenulo da se umiruje i prvim hodanjem preko vatre sa željom "JA SAM HRABRA" nestalo.

Od tog trenutka je sve postalo veličanstveno i čarobno, zagrljaj sa vama na kraju vatrene staze pojačavao je osjećaj sigurnost da idem dalje, pa usuđujem se da mogu i više, ples :) .

Nakon te večeri počela sam više da poštujem sebe, imam puno dobre stabilne i uzemljene energije, primijetila sam da sve želje koje sam izgovarala prelazeći preko užarene staze više nisu bile želje nego kao da je trebalo tada postaviti sljedeće veće ciljeve jer predhodni su ostvareni. Taj osjećaj me drži i sada, nov je za mene.

 

Mirka Turina, Hrvatska

Za mene je seminar bio vrhunska dodirna točka da se suočim face to face sa sobom, sa svim mojim blokadama, strahovima, sumnjama, nevjericom i da otkrijem  snagu moći koju nisam ni slutila da je posjedujem u toj količini. 

Posebno bih se zahvalila na zagrljaju nakon prelaska po žaru. U njemu sam osjetila izvor snage da mi je sve moguće.... to mi je bila najveća potpora i vjetar u leđa da ne odustanem od cilja,  i poruka, koliko god mi se put činio teškim, nemogućim i nedostižnim, na kraju će se uvijek naći netko tko će me prigrliti sa svim mojim manama.

Neizmjerno zahvalna, 

Mirka

 

Zvonimir Vrbanić, Osijek

Poštovani Nevene danima želim odgovoriti o dojmovima ali ne ide. Ukratko bilo mi je fenomenalno i više od toga.

Najljepši pozdrav cijeloj obitelji i tebi.

 

Nada Ribić , Ruma

Hvala Nevene ! Vatra je zaista čudo, moja borba je trajala 16 godina i sada je stigla jedna divna princeza Mila. Vera u vašu pomoć i vatru je pobedila ! Hvala na svemu od srca . 

( Gđa. Nada nije mogla ostati trudna 16 godina a posjetila je najbolje svjetske doktore, travare, bioenergetičare i dr. Nakon čišćenja tijela, duha i uma prema mojim uputama i hodanja po žeravici , ostala je trudna i rodila zdravu djevojčicu. )
 

Kristina Kostić

Dragi Nevene,

Svi smo prezadovoljni seminarom, vrlo verovatno ćemo doći porodično i sledeće godine.
 

Sandra Vevericek Plovanić , Rijeka

Prvo da se još jednom zahvalim na svemu... Osjećam se odlično. kao da mi je netko skinuo teret sa prsa... lakše dišem, mirna sam i sve mi izgleda puno jednostavnije ... sigurno ćemo se opet vidjeti na nekom od seminara . 

 

Ante Didović, Lipovac

Postovanje Nevene 

Sto se tice moje recenzije na prosli vikend; "VIKEND VATRE I VODE" ne želim puno da brljam sa rijecima jer su suvišne..Samo mogu da kazem; bilo je fenomenalno ..

Ponovilo se

 

Borna Kotromanić, Zagreb

Dragi Nevene,

Sve je bilo sjajno, iskustvo koje oplemenjuje, obogaćuje i osnažuje. Hvala vam 
 

Amra Šemić, Sarajevo

Dragi Nevene hvala najljepša na ovom divnom iskustvu u kojem sam učestvovala. Najbolje od svega sto sam prešla neke svoje svoje barijere i stalno mi u glavi odzvanja ona tvoja rečenica: “Hodala sam po vatri i mogu sve” još uvijek sama sebi ne vjerujem da sam to učinila i kome god kažem misle da ih lažem :) ili me čudno gledaju :)) ali bez obzira ja i dalje preporučujem to iskustvo i mislim da svi trebaju to proći kako bi se konačno oslobodili makar svojih strahova.
 

Mirjana Petković, Zagreb

Dragi Neven,

od srca Vam hvala na predivnom iskustvu, na energiji, na pozitivi, na podršci, na golemom znanju kojeg dijelite sa nama, kao i na svemu što radite.

Hvala Vam što ste me, zajedno sa našom divnom grupom, vodili svojim vidljivim i nevidljivim radom, i pomogli mi na taj način otkriti neke nove spoznaje, osvijestiti čega sam se sve spremna osloboditi i pustiti to iz svog života, i poželjeti dobrodošlicu novim željama. Hvala Vam što ste dio mog Puta!

Želim Vam od srca da dotaknete što više Duša kroz svoj predan, intuitivan i iskren rad, kao i svako dobro i obilje svega! 

Vidimo se opet zasigurno ! 

 

Tina Bregović, Rijeka

Pozdrav !

Zahvaljujem se na divnom vikendu i odličnom seminaru .

 

SONJA BAČIĆ , Rijeka

Dragi Nevene,

Zahvaljujem na nezaboravnom vikendu.

Do sljedećeg javljanja srdačan pozdrav!

Sonja iz Rijeke
 

Vanda Miklečić , Zagreb

Pozdrav Nevene evo da se javim i priopcim svoje dojmove da mi je bilo zaista prelijepo i nezaboravno iskustvo i definitivno želim ponoviti sve. Sve mi se jako dojmilo, najviše su mi se svidjele vježbe disanja te meditacija uz bubanj kod slapa i kada smo išli ispod slapa u parovima.

Ekipa je sjajna i svi smo se nekako baš povezali. Vama zaista hvala na svemu što ste izdvojili svoje vrijeme i trud za sve nas i što ste nam bili velika podrška u prvom prelasku preko vatre.

 

JELENA DRAKULIĆ, Beograd

Dragi naš Neven,

Nema tih reči koje bi mogle da opišu ovakvo neverovatno iskustvo. Prvi susret sa Vama odma se osetila harmonija, smirena, pozitivna energija i ono što je meni najbitnije jeste da kad sam Vas videla znala sam da sam na pravom mestu u pravo vreme i da imam 101% poverenja u Vas. Uvek slusam svoju intuiciju i u susretu sa Vama je to i potvrdila. Sve se desava u pravo vreme, kako kažu kad je ucenik spreman pojavi se učitelj.

Dan sa Vama i  novim ljudima je bio pun iskustava, imali smo da cujemo svakakve price i razloge sto smo se svi okupili, svi smo imali istu želju i volju da dođemu tu i da učinimo nešto za sebe, kako bi bili najbolja verzija sebe u ovom trenutku, dan je bio od suza do smeha. Sam čin prelaska ne moze da se opise, nemam pravu reč koja bi mogla da opise tako nešto vanvremensko iskustvo, prelazak preko 800 do 1000° i dalje da ne poveruje svesni um da je to uradio. Ako sam uspela da pređem stazu, onda bi trebalo da uspem i svoj tok loših misli da preokrenem u pozitivne. Odnosno da obrisem stare obrasice razmisljanja sto sam imala kako svojih tako i karme i misli tuđih ljudi i okruzenja, jednostavno sve loše se zavrsilo.

Kako sam i sama rekla taj dan u krugu kad smo govorili zbog cega je ko dolašao, moj razlog je restart svega, da ostavim sav prosli zivot i krenem u novo poglavlje.

Iskustvo je prelepo i pozelala bih svima da dožive ovakve emocije, jaku volju za svojim željama, za zdravljem, srećom,  ljubavi i svim pazljivo odabranim i čistim srcem željama koje smo imali. 

Srdačan pozdrav 

Jelena Drakulić 

 

Firewalking, Hod po žaru, Hodanje po žeravici, Hoja po žerjavici, Retreat, Seminar vatre, Neven Carin

Firewalking, Hod po žaru, Hodanje po žeravici, Hoja po žerjavici, Retreat, Seminar vatre, Neven Carin

Firewalking, Hod po žaru, Hodanje po žeravici, Hoja po žerjavici, Retreat, Seminar vatre, Neven Carin

Firewalking, Hod po žaru, Hodanje po žeravici, Hoja po žerjavici, Retreat, Seminar vatre, Neven Carin

Firewalking, Hod po žaru, Hodanje po žeravici, Hoja po žerjavici, Retreat, Seminar vatre, Neven Carin

Firewalking, Hod po žaru, Hodanje po žeravici, Hoja po žerjavici, Retreat, Seminar vatre, Neven Carin

Firewalking, Hod po žaru, Hodanje po žeravici, Hoja po žerjavici, Retreat, Seminar vatre, Neven Carin

Firewalking, Hod po žaru, Hodanje po žeravici, Hoja po žerjavici, Retreat, Seminar vatre, Neven Carin

Podjela diploma

 

Poklonite ovaj jedinstveni seminar sa naših područja svojim najbližima i najdražima, obitelji, prijateljima ili poslovnim suradnicima ( mogućnost organizacije TEAM BUILDINGA ).

POKOLON BON, Poklonite ovaj jedinstveni seminar sa naših područja svojim najbližima i najdražima, obitelji, prijateljima ili poslovnim suradnicima .

 

© 2016 nevencarin.com Sva prava pridržana.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija

Na vrh